polecam (1) miła obsługa i szybka realizacja zamówień polecam !!!!!!!!!! gosiaja Świetny sklep! (1) Rzeczowa, sympatyczna obsługa. Pani Maja prowadzi sklep bardzo... Dorota i mój pies Super sklep (1) Właścicielka sklepu ma ogromną wiedze o psach-doradzi, dobierze, podpowie.... Dawid
SUPER (1) Super obsługa,super towar no i przede wszystkim super ceny!!!Odkąd odkryłam... Maggin niemiła obsługa (2) Bylem ostatnio klientem Małego ZOO obsługa jest niemiła (jedna z pań),... sąsiad Pozytywna w 100% (1) Bardzo dobry kontakt-czytelne informacje.Płatność przez internet bardzo... Theo ZOO KARINA Abrahama (1) Miła obsługa, duży wybór towaru. Szkoda, że zrezygnowali z żywych zwierząt -... Ola Jestem bardzo zadowolona (1) Miła obsługa, przystępne ceny, bardzo lubię odpwiedzać Folwark Zwierzęcy.... Ola EXTRA (1) Sklep super, obsługa na medal,dobry kontakt, chłopaki chętnie pomogą. Kupiłem... Klient przefajny sklep (1) Regularnie robie zakupy w sklepie ZOO KARINA na Chelmie. Jest wszystko,... Alka Uwaga na zakupy w tym sklepie! (2) Sklep nastawiony wyłącznie na wyzysk i zysk.Nie obchodzi obsługi dobro... taragn ODRADZAM!!! (5) Odradzam kupowania tam ryb i akwarium!! Ryby są ze mną od dziecka,wiem o... Monika POLECAM (2) Na tle innych sklepow w trojmiescie dzial akwarystyczny ( w takim robilem... Bonhart hehe tak czytam te posty (1) i w sklepach zoolandia sprzedaja same chomiki i rybki ludzie sa super... 60L zła obsługa - nieprofesjonalna !!!!! (8) Udałem sie z synkiem 6 -letim po zakup chomika, pani w sklepie doradzila mi... Krzysztof K POLECAM! (1) dziś zakupiłam świnkę morską samiczkę. jestem bardzo zadowolona, mimo że mam... Klaudia Profesjonalna obsługa!!! (2) Rewelacyjny sklep, az milo tam sie wraca. Zwsze mozna liczyc na profesjonalna... Jacuś;) odpowiedz na skandal (1) żaden profesjonalny akwarysta i szanujący pracownik nie poradzi w kwestii... gnacik super sklep (1) duży przestronny sklep, spory wybór towaru (prawie zawsze dostaje to co chcę,... kyle82 Koci Raj (1) Nie robię sobie tutaj jaj, bo Koci Raj Jest po prostu naj, więc przekonać... Krzysztof Kaniewski