GORĄCO POLECAM!!! (1) rzetelnie, kulturalnie, sprawnie i bez problemów. Warto podjąć współprace :-) IK Amstafka- "Berta". (1) Bardzo dobry sklep internetowy"Karma Express". Szeroka gama produktów. Miły,... Bożena Polecam KarmaExpress.pl ! (1) Serdeczne podziękowania i wyrazy wdzięczności dla firmy KarmaExpress.pl ,... Elżbieta Górecka
Świetny sklep (1) Bardzo polecam ten sklep - rewelacyjny wybór rybek i roślin. Bardzo miła i... Wojtek Same plusy (1) Bardzo dobra firma, rzetelna i miła obsługa. Dzięki tej firmie oszczędzam... Dariusz Idzikowski Naprawdę polecam! (1) Bardzo sympatyczna obsługa, świetny kontakt i szybka realizacja zamówienia z... Max Sklep godny polecenia! (1) Rzetelny i solidny Sprzedawca! Miły kontakt, profesjonalne doradztwo, wzorowo... Agnieszka polecam (1) Wszystko miło sprawnie szybko. Towar zgodny z opisem. Sklep godny polecenia!!! Alex Bardzo profesjonalny sklep! (1) polecam wszystkim miłośnikom psów i kotów. Sklep rzeczywiście w pełni... Joanna profesjonalny sklep z Karma. Nareszcie (1) czuje że jestem w dobrych rękach. Mam 2 psy.dzięki znajomym poznałem... Mastif NIE POLECAM, czuje sie oszukany (1) Kupiłem u nich kalosze dałem ponad 100 zł później zobaczyłem identycznych... wędkarz nic dodać!nic ująć! (1) lubię przychodzić tu na zakupy, miła obsługa, dobre ceny, duży wybór towaru,... Karolina :) (1) Szybka profesjonalna obsługa:) Jaro Profesjonalizm w obsłudze :) (1) Witam :) zawsze omijałam sklep zoologiczny w carefurze Zoo Karina na Morenie... Ala POLECAM (1) Szeroki asortyment, bardzo miła i sympatyczna obsługa, przytulny sklepik.... marzenna79 Zadowolona. (1) Naprawdę polecam ten sklep. Kupowałam tam 2 razy akcesoria dla Agamki i... Paulina NIE POLECAM! (3) Ich ceny to absurd-halti w rozmiarze M kosztuje 10 zł,a dużo mniejsze XS... Marta Rewelacja!!! (1) zooexpress.pl to naprawdę EXPRESS.Polecam zakupy w tym sklepie:) ewaN Fatalne warunki przechowywania zwierząt (2) Dziwię się, że można tak bezkarnie męczyć zwierzęta w maleńkich,... K. zadowolenie (1) Jestem zadowolona z obługi. Te panie zawsze potrafią doradzić i odpowiedziec... ka