zadowolenie (1) Jestem zadowolona z obługi. Te panie zawsze potrafią doradzić i odpowiedziec... ka Super! (1) Zamówienie złożone przez internet. Kilka godzin później telefon od kuriera... M. sklep nieczynny (2) Bylam wczescniej i sklep bardzo dobrze zaopatrzony ale niestety sie zawiodlam... Agnieszka
Gosia - opinia (1) Bardzo miła obsługa. Ceny całkiem przystępne. Polecam Gosia SKANDAL!! (2) Nie polecam tego sklepu, a właściwie odradzam wszystkim. Obsługa jest nie... Ania z Gdańska Bardzo polecam!!!! (1) Fajny sklep, duży wybór karm, smakołyków i wszelkich gadżetów bardzo... Dorota Bezinteresowna NIEuprzejmość (1) Misją firmy jest satysfakcja klienta, ale tlko na papierze. Byłem... Janek Z.K. - opinia (1) Byłem w tym sklepie kilkukrotnie - ostatnio sprzedawca z działu akwarystyki,... Z.K. Zeberki (1) Oceniam sklep dobrze ... minus duży jedynie za b. małe kaltki dla zeberek ...... Daniel Olga - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Byłam zawiedziona akwarystyką w trójmieście dopóki tam... Olga Valdi - opinia (1) Jeśli chodzi o kota i psa to jestem zadowolony jednak mam zastrzeżenia co do... Valdi PROFESJONALNA OBSŁUGA (1) Witam. Nie rozumiem z kąd ta poprzednia opinia Pani Anny. Ja robię zakupy w... Beata Szczerze radzę omijać dużym łukiem. (2) "NASZYM SUKCESEM JEST KAŻDY ZADOWOLONY KLIENT" - te hasło może co najwyżej... Anna Polecam (1) Sklep zaopatrzony dobrze, obsługa bardzo sympatyczna. Robiłem małe zakupy do... Michał Godzina Otwarcia (2) Raz chcialem kupic karme przed praca bylem pol godziny po otwarciu sklep byl... Kamil Super, super i jeszcze raz super (1) Wszystkim gorąco polecam!!! Duże sklepy typu Karina nie umywają się do tej... Kuba Nowy sklep z gadżetami dla psów i kotów (2) Nowy , świeży sklep w Gdyni. Mają fajne ciasteczka dla psiaków- idealne na... mich ... (1) Ogromny PLUS za Czyste Szyby xD guz :) Super!! (2) Sklep inny niż wszystkie, urządzony ze smakiem :) Takiego jeszcze na swojej... Fido Kasia - opinia (3) Robię w tym sklepie zakupy od niedawna. Niestety zdarzyło się, że nie było... Kasia