tylko do oglądania (1) Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie. Uległam urokowi króliczka, o... królicza mama POLECAM! (1) Korzystam z uslug Zo ekspress juz od ponad roku.Zamawiam przez internet... monres Rafał - opinia (1) Profesionalna opsługa brak zastrzezen , najnisze ceny w trojmiescie Rafał
snajper - opinia (1) Witam. Najlepszy sklep w Trójmieście. Ceny konkurencyjne, rybki zdrowe i... snajper Awarysta - opinia (1) Sprzedają chore rybki. Kupiłem u nich molkinezje i sie okazało że mają... Awarysta Pozytyw (1) W sklepie zoologicznym Kameleon robię zakupy od kilku ładnych lat i jak do... Calla Ludwikowa Rodzinka - opinia (1) Nic dodać nic ująć - pełen profesjonalizm. POLECAM !!!! Ludwikowa Rodzinka 8olcia - opinia (1) Polecam gorąco obsługa fachowa karmy są dostarczane ekspresowo bez pomyłki... 8olcia GORĄCO POLECAM!!! (1) rzetelnie, kulturalnie, sprawnie i bez problemów. Warto podjąć współprace :-) IK Amstafka- "Berta". (1) Bardzo dobry sklep internetowy"Karma Express". Szeroka gama produktów. Miły,... Bożena Polecam KarmaExpress.pl ! (1) Serdeczne podziękowania i wyrazy wdzięczności dla firmy KarmaExpress.pl ,... Elżbieta Górecka Świetny sklep (1) Bardzo polecam ten sklep - rewelacyjny wybór rybek i roślin. Bardzo miła i... Wojtek Same plusy (1) Bardzo dobra firma, rzetelna i miła obsługa. Dzięki tej firmie oszczędzam... Dariusz Idzikowski Naprawdę polecam! (1) Bardzo sympatyczna obsługa, świetny kontakt i szybka realizacja zamówienia z... Max Sklep godny polecenia! (1) Rzetelny i solidny Sprzedawca! Miły kontakt, profesjonalne doradztwo, wzorowo... Agnieszka polecam (1) Wszystko miło sprawnie szybko. Towar zgodny z opisem. Sklep godny polecenia!!! Alex Bardzo profesjonalny sklep! (1) polecam wszystkim miłośnikom psów i kotów. Sklep rzeczywiście w pełni... Joanna profesjonalny sklep z Karma. Nareszcie (1) czuje że jestem w dobrych rękach. Mam 2 psy.dzięki znajomym poznałem... Mastif NIE POLECAM, czuje sie oszukany (1) Kupiłem u nich kalosze dałem ponad 100 zł później zobaczyłem identycznych... wędkarz nic dodać!nic ująć! (1) lubię przychodzić tu na zakupy, miła obsługa, dobre ceny, duży wybór towaru,... Karolina