Zadowolony klient (1) Zamawiam karme w zooexpress od dawna i ani razu sie nie zawiodlem. Dostawa na... tg jeżeli masz sumienie - nie kupuj (1) Sklep w piwnicy domu w którym mieszka właścicielka, a raczej pseudohodowla -... xiu opinia (1) Jestem dość częstym bywalcem sklepu. Nie będę się rozwodziła nad obsługą,... zosia1990
ODRADZAM ! (10) Przestrzegam was przed tym sklepem. Sprzedają chore ryby, kłamią - kiedy... Monika Sklep zoologiczny w Gdyni (1) Sklep zoologiczny w Gdyni, przy ul. Chylońskiej 28 to bardzo dobrze... Zuzia Rewelacynie niskie ceny (1) Kupiłem karmę taniej niż w krakvecie! dodatkowo gratisy, płatność kartą dla... ADamS Disneyland dla akwarystów (1) Świetna oferta, zdrowe rybki, ceny najlepsze w trójmieście. Wspaniałe... Olka Super sklep (1) Robię zakupy w tym sklepie dla moich 2 beagli i kota od nie pamiętam kiedy.... Małgorzata bardzo zła hodowla królków (1) Kupiłam w tymże sklepie dwa króliczki, w tym jeden miał dopiero 2 tygodnie (a... Michalina Polecam (1) Od kilku lat jestem zadowolonym klientem tego sklepu. Panie pracujące w... Mariusz REWELACJA :) (1) Od dawna marzyło mi się małe ładne akwarium ale nigdzie nie mogłam znaleźć... KatarzynKatarzyna Najlepszy sklep akwarystyczny w Gdyni (1) Obsługa bardzo miła i pomocna. Szeroka gama ryb, roślin i akcesoriów.... Michał POLECAM!!! (2) Profesjonalnie i zawsze pomocny w razie potrzeby!!! Nasz Appenzallerek od... APPENZELLER ;) Sklep inny od innych (1) Serdecznie polecam ten sklep, chyba pierwszy ze sklepów akwarystycznych w... Kamilek Megi - opinia (3) Pani z akwarystyki blondynka młoda nie polecam z taką obsługą się jeszcze nie... Megi Sklep Zoo Karina -także BAARDZOO ODRADZAM !!! (1) Widzę że nie tylko ja zwróciłam uwagę na nieprawidłowości w tym sklepie.... Były klient sklepu. fajny sklep (2) Jeden z fajniejszych sklepów internetowych działających w Trójmieście -... Asia DUŻE NIE (1) Wszystko spoko i fajnie. Całkiem miła starsza Pani, wybór zwierząt jak i ceny... Kuba Masowa hodowla (1) Niestety, zmusiłam się napisać opinię o sklepie kiedy sprawdziłam ponownie... Magda Bardzo dobry sklep, polecam!! (1) Mały ale dobrze zaopatrzony sklep, z profesjonalną i bardzo pomocną obsługą.... Ewa Węgrzynowicz