NIE MA DO CZEGO SIĘ PRZYCZEPIĆ :) (1) Jak w nagłówku - wszystko szybko sprawnie i elegancko. Pozdrawiam serdecznie... Piotr Łasowski Tom - opinia (1) Bardzo miła i konkretna obsługa, ludzie z pasją. Tylko ceny mogłyby być niższe. Tom OBSŁUGA (1) REWELACYJNA OBSŁUGA SZYBKA DOSTAWA I BARDZO DOBRY KONTAKT POZDRAWIAM I POLECAM MARIAN
polecame (1) kupiłem Baniak 300l z dostawą do domu w cenie, cena rewelacja, rybek sporo.... puchaty szybka obsługa w Gdańsku :) (1) Super szybka obsługa - dostawa tego samego dnia na terenie Gdańska bardzo... sanna Prawdziwy Express (1) Pierwszy raz skorzystałam z tego sklepu internetowego. Chciałam sprawdzić,... Marzena Wyjątkowy sklep (1) Dzień dobry Już od kilku lat kupuję za pomocą internetu w tym sklepie i... Anna choroby (1) Dostałam niedawno szczurzyce która miała świeżba bidunia i miała katar i tez... wisienkos Zadowolony klient (1) Zamawiam karme w zooexpress od dawna i ani razu sie nie zawiodlem. Dostawa na... tg jeżeli masz sumienie - nie kupuj (1) Sklep w piwnicy domu w którym mieszka właścicielka, a raczej pseudohodowla -... xiu opinia (1) Jestem dość częstym bywalcem sklepu. Nie będę się rozwodziła nad obsługą,... zosia1990 ODRADZAM ! (10) Przestrzegam was przed tym sklepem. Sprzedają chore ryby, kłamią - kiedy... Monika Sklep zoologiczny w Gdyni (1) Sklep zoologiczny w Gdyni, przy ul. Chylońskiej 28 to bardzo dobrze... Zuzia Rewelacynie niskie ceny (1) Kupiłem karmę taniej niż w krakvecie! dodatkowo gratisy, płatność kartą dla... ADamS Disneyland dla akwarystów (1) Świetna oferta, zdrowe rybki, ceny najlepsze w trójmieście. Wspaniałe... Olka Super sklep (1) Robię zakupy w tym sklepie dla moich 2 beagli i kota od nie pamiętam kiedy.... Małgorzata bardzo zła hodowla królków (1) Kupiłam w tymże sklepie dwa króliczki, w tym jeden miał dopiero 2 tygodnie (a... Michalina Polecam (1) Od kilku lat jestem zadowolonym klientem tego sklepu. Panie pracujące w... Mariusz REWELACJA :) (1) Od dawna marzyło mi się małe ładne akwarium ale nigdzie nie mogłam znaleźć... KatarzynKatarzyna Najlepszy sklep akwarystyczny w Gdyni (1) Obsługa bardzo miła i pomocna. Szeroka gama ryb, roślin i akcesoriów.... Michał