POLECAM!!! (2) Profesjonalnie i zawsze pomocny w razie potrzeby!!! Nasz Appenzallerek od... APPENZELLER ;) Sklep inny od innych (1) Serdecznie polecam ten sklep, chyba pierwszy ze sklepów akwarystycznych w... Kamilek Megi - opinia (3) Pani z akwarystyki blondynka młoda nie polecam z taką obsługą się jeszcze nie... Megi
Sklep Zoo Karina -także BAARDZOO ODRADZAM !!! (1) Widzę że nie tylko ja zwróciłam uwagę na nieprawidłowości w tym sklepie.... Były klient sklepu. fajny sklep (2) Jeden z fajniejszych sklepów internetowych działających w Trójmieście -... Asia DUŻE NIE (1) Wszystko spoko i fajnie. Całkiem miła starsza Pani, wybór zwierząt jak i ceny... Kuba Masowa hodowla (1) Niestety, zmusiłam się napisać opinię o sklepie kiedy sprawdziłam ponownie... Magda Bardzo dobry sklep, polecam!! (1) Mały ale dobrze zaopatrzony sklep, z profesjonalną i bardzo pomocną obsługą.... Ewa Węgrzynowicz bardzo dobre ceny! (1) Sklepik jest od niedawna i warto tam zajrzeć, bo mają bardzo dobre ceny!... KasiaPelasia Beznadzieja (2) słabe ceny, wiedza ekspedientów zerowa ( zależy im na tym aby zarobić a nie... Mateusz Polecam!!! (1) Przystępne ceny i miła obsługa. Łukasz A ja niestety jestem rozczarowana (5) Próbując się dowiedzieć czegoś o karmie dla mojego psa dostałam w dość... Basia smycz (2) Dzisiaj w Tesco na Chełmie w sklepie zoologicznym na parterze tuz przy... goga Tani sklep i spory wybór (1) Jestem miło zaskoczona, sklepik mały ale duży wybór. Kupowałam chomiczka.... Emilia Plusy (1) Jak dla mnie jeden z najfajniejszych sklepów zoologicznych. Wielki plus za to... robert aquafish - opinia (1) milo, tanio i profesjonalnie. zdecydowanie polecam aquafish obsługa różna (1) Właśnie są jakieś nowe osoby w obsłudze i dziewczyna chyba się wyrwała z... blady Uwaga! (2) Odradzam kupowanie zwierząt futerkowych w tym sklepie. Zarażone są pasożytami... Longin Sklep Zoo Kcyńska (7) Korzystam zawsze z tego sklepu i byłam zadowolona do tego poniedziałku. Co... stała klientka Szanowni Panstwo pracujacy w tym sklepie (1) Robie u WAS Zakupy od ponad roku. Jestem zawsze bardzo uprzejmie obsluzona i... Elzbieta Stachura