bardzo dobre ceny! (1) Sklepik jest od niedawna i warto tam zajrzeć, bo mają bardzo dobre ceny!... KasiaPelasia Beznadzieja (2) słabe ceny, wiedza ekspedientów zerowa ( zależy im na tym aby zarobić a nie... Mateusz Polecam!!! (1) Przystępne ceny i miła obsługa. Łukasz
A ja niestety jestem rozczarowana (5) Próbując się dowiedzieć czegoś o karmie dla mojego psa dostałam w dość... Basia smycz (2) Dzisiaj w Tesco na Chełmie w sklepie zoologicznym na parterze tuz przy... goga Tani sklep i spory wybór (1) Jestem miło zaskoczona, sklepik mały ale duży wybór. Kupowałam chomiczka.... Emilia Plusy (1) Jak dla mnie jeden z najfajniejszych sklepów zoologicznych. Wielki plus za to... robert aquafish - opinia (1) milo, tanio i profesjonalnie. zdecydowanie polecam aquafish obsługa różna (1) Właśnie są jakieś nowe osoby w obsłudze i dziewczyna chyba się wyrwała z... blady Uwaga! (2) Odradzam kupowanie zwierząt futerkowych w tym sklepie. Zarażone są pasożytami... Longin Sklep Zoo Kcyńska (7) Korzystam zawsze z tego sklepu i byłam zadowolona do tego poniedziałku. Co... stała klientka Szanowni Panstwo pracujacy w tym sklepie (1) Robie u WAS Zakupy od ponad roku. Jestem zawsze bardzo uprzejmie obsluzona i... Elzbieta Stachura tylko do oglądania (1) Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie. Uległam urokowi króliczka, o... królicza mama POLECAM! (1) Korzystam z uslug Zo ekspress juz od ponad roku.Zamawiam przez internet... monres Rafał - opinia (1) Profesionalna opsługa brak zastrzezen , najnisze ceny w trojmiescie Rafał snajper - opinia (1) Witam. Najlepszy sklep w Trójmieście. Ceny konkurencyjne, rybki zdrowe i... snajper Awarysta - opinia (1) Sprzedają chore rybki. Kupiłem u nich molkinezje i sie okazało że mają... Awarysta Pozytyw (1) W sklepie zoologicznym Kameleon robię zakupy od kilku ładnych lat i jak do... Calla Ludwikowa Rodzinka - opinia (1) Nic dodać nic ująć - pełen profesjonalizm. POLECAM !!!! Ludwikowa Rodzinka 8olcia - opinia (1) Polecam gorąco obsługa fachowa karmy są dostarczane ekspresowo bez pomyłki... 8olcia