kaśka29 - opinia (1) Wybór może i duży, ceny też przystępne, ale nikt nie zareagował jak weszłam... kaśka29 Do Konik (1) Może odnośnie działu jeździeckiego koleżanki z kas nie są w stanie czasem... Bartosz Wszystko dla moich kotów (1) Co prawda tylko dwa razy robiłam zakupy na Chełmie ale uważam ,że obsługa... Gosia
Kamila - opinia (1) Polecam ten sklep. Panie ekspedientki zawsze są miłe i znają się na tym co... Kamila zdecydowanie odradzam (2) Zdecydowanie odradzam. Chyba największy zarzut jaki mam jest taki, że... *Ania* SUPER SKLEP! (1) Bardzo dobry sklep. Jako jeden z niewielu w Gdańsku ma żywą karmówkę dobrych... Ag Moja Opinia (1) Zacznę od początku: Obsługa- rok temu na dziale jeżdzieckim był pan,pani... Konik polecam (1) polecam majka Polecam ze wzgledu na obsluge (1) Polecam ten sklep, głównie ze względu na znającą się na rzeczy obsługę. Pan... gladness90 POLECAM (1) Kurier Trójmiasto, bezpłatna usługa dostawy na terenie 3miasta jest bardzo... ksnar adriana z dexem - opinia (1) fajny szeroki wybór karmy, smakołyków, preparatów i zabawek dla psiaka, super... adriana z dexem Polecam :) (2) Właściciele znają się na rzeczy, potrafią doradzić, ceny bardzo dobre. Sklep... Krzychu Oby tak dalej! (1) Mieszkam w Gdyni, przeszukałam wszystkie sklepy w centrum, pobliskie... Kamila Natrętna pani (1) Wczoraj byłam,tam i juz drugi raz mnie wkurzyła pani co nie obsługuje lecz... anastazja Kamila - opinia (1) bardzo fajny sklep, przemiły właściciel :-) włascicielka yorka Kamila sklep tylko dla kotów i psów (1) Kiedyś były ryby i ptaki a teraz się już im nie chce się tym ,że się nie opłaca lucki fajny (1) Sklep coraz ciekawszy. Pojawiła się akwarystyka i gady. Obsługa znakomita, z... Studencik bardzo sympatyczny sklep (2) Kupuję w marketach ZOO Karina dość często, najczęściej koło Tesco i na... Misia Polecam (1) Sklep odwiedzam regularnie ze względu na mojego kota. Nie wiem dlaczego mój... Anna małe zoo (1) Zawsze są w tym sklepie produkty jakich szukam dla moich zwierząt. Chociaż... Małgorzata