:) (1) Szybka profesjonalna obsługa:) Jaro Profesjonalizm w obsłudze :) (1) Witam :) zawsze omijałam sklep zoologiczny w carefurze Zoo Karina na Morenie... Ala POLECAM (1) Szeroki asortyment, bardzo miła i sympatyczna obsługa, przytulny sklepik.... marzenna79
Zadowolona. (1) Naprawdę polecam ten sklep. Kupowałam tam 2 razy akcesoria dla Agamki i... Paulina NIE POLECAM! (3) Ich ceny to absurd-halti w rozmiarze M kosztuje 10 zł,a dużo mniejsze XS... Marta Rewelacja!!! (1) zooexpress.pl to naprawdę EXPRESS.Polecam zakupy w tym sklepie:) ewaN Fatalne warunki przechowywania zwierząt (2) Dziwię się, że można tak bezkarnie męczyć zwierzęta w maleńkich,... K. zadowolenie (1) Jestem zadowolona z obługi. Te panie zawsze potrafią doradzić i odpowiedziec... ka Super! (1) Zamówienie złożone przez internet. Kilka godzin później telefon od kuriera... M. sklep nieczynny (2) Bylam wczescniej i sklep bardzo dobrze zaopatrzony ale niestety sie zawiodlam... Agnieszka Gosia - opinia (1) Bardzo miła obsługa. Ceny całkiem przystępne. Polecam Gosia SKANDAL!! (2) Nie polecam tego sklepu, a właściwie odradzam wszystkim. Obsługa jest nie... Ania z Gdańska Bardzo polecam!!!! (1) Fajny sklep, duży wybór karm, smakołyków i wszelkich gadżetów bardzo... Dorota Bezinteresowna NIEuprzejmość (1) Misją firmy jest satysfakcja klienta, ale tlko na papierze. Byłem... Janek Z.K. - opinia (1) Byłem w tym sklepie kilkukrotnie - ostatnio sprzedawca z działu akwarystyki,... Z.K. Zeberki (1) Oceniam sklep dobrze ... minus duży jedynie za b. małe kaltki dla zeberek ...... Daniel Olga - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Byłam zawiedziona akwarystyką w trójmieście dopóki tam... Olga Valdi - opinia (1) Jeśli chodzi o kota i psa to jestem zadowolony jednak mam zastrzeżenia co do... Valdi PROFESJONALNA OBSŁUGA (1) Witam. Nie rozumiem z kąd ta poprzednia opinia Pani Anny. Ja robię zakupy w... Beata Szczerze radzę omijać dużym łukiem. (2) "NASZYM SUKCESEM JEST KAŻDY ZADOWOLONY KLIENT" - te hasło może co najwyżej... Anna