Oby tak dalej! (1) Mieszkam w Gdyni, przeszukałam wszystkie sklepy w centrum, pobliskie... Kamila Natrętna pani (1) Wczoraj byłam,tam i juz drugi raz mnie wkurzyła pani co nie obsługuje lecz... anastazja Kamila - opinia (1) bardzo fajny sklep, przemiły właściciel :-) włascicielka yorka Kamila
sklep tylko dla kotów i psów (1) Kiedyś były ryby i ptaki a teraz się już im nie chce się tym ,że się nie opłaca lucki fajny (1) Sklep coraz ciekawszy. Pojawiła się akwarystyka i gady. Obsługa znakomita, z... Studencik bardzo sympatyczny sklep (2) Kupuję w marketach ZOO Karina dość często, najczęściej koło Tesco i na... Misia Polecam (1) Sklep odwiedzam regularnie ze względu na mojego kota. Nie wiem dlaczego mój... Anna małe zoo (1) Zawsze są w tym sklepie produkty jakich szukam dla moich zwierząt. Chociaż... Małgorzata POLECAM (1) Zawsze i wszystko właśnie tu kupujemy! To o czymś świadczy! POLECAMY! Fundacja "Boksery w Potrezbie" Solidna hurtownia !!! (1) Bardzo dobra obsługa. Krewetki są zdrowe oraz ładnie wybarwione. Zdecydowanie... Dawid Prudziłko polecam! (1) Sklep godny polecenia. Najpierw zamawiałam u Pani Mai produkty prezez... B polecam (1) miła obsługa i szybka realizacja zamówień polecam !!!!!!!!!! gosiaja Świetny sklep! (1) Rzeczowa, sympatyczna obsługa. Pani Maja prowadzi sklep bardzo... Dorota i mój pies Super sklep (1) Właścicielka sklepu ma ogromną wiedze o psach-doradzi, dobierze, podpowie.... Dawid SUPER (1) Super obsługa,super towar no i przede wszystkim super ceny!!!Odkąd odkryłam... Maggin niemiła obsługa (2) Bylem ostatnio klientem Małego ZOO obsługa jest niemiła (jedna z pań),... sąsiad Pozytywna w 100% (1) Bardzo dobry kontakt-czytelne informacje.Płatność przez internet bardzo... Theo ZOO KARINA Abrahama (1) Miła obsługa, duży wybór towaru. Szkoda, że zrezygnowali z żywych zwierząt -... Ola Jestem bardzo zadowolona (1) Miła obsługa, przystępne ceny, bardzo lubię odpwiedzać Folwark Zwierzęcy.... Ola EXTRA (1) Sklep super, obsługa na medal,dobry kontakt, chłopaki chętnie pomogą. Kupiłem... Klient