super sklep (1) duży przestronny sklep, spory wybór towaru (prawie zawsze dostaje to co chcę,... kyle82 Koci Raj (1) Nie robię sobie tutaj jaj, bo Koci Raj Jest po prostu naj, więc przekonać... Krzysztof Kaniewski Próba zakupu królika (1) Nie polecam sklepu. Obsługa zupełnie niekompetentna. Chciałam kupić królika.... Julia
prawdziwy raj dla kociarzy (1) Polecam Koci Raj.Zaciszne miejsce przy głośnej Świętojańskiej idealne dla... fistasia Super sklep (1) To jest najlepszy sklep w wejherowie, duży wybór towaru i potargowac sięmożna Tasior Bardzo dobry sklep (1) Naprawdę wielki wybór asortymentu, bardzo miła i sympatyczna obsługa.... Tomek Opinia (2) bardzo miła obsługa, znalazłem wszystko czego potrzebowałem, serdecznie polecam Bartek wekarstwo (1) bardzo miła obsługa,( ten pan z bródka) grzesiek Duże zmiany (1) Sklepik się powiększył od zeszłego roku. Wtedy biedne panie męczyły się w 40m... Esi przeterminowane jedzenie (2) witam,prosba do sklepu-jezeli sprzedajacie pokarm w siatkach to nie... sylwia ŻENADA (3) Wybrałam się do tego sklepu z zamiarem zakupu świnki morskiej. Pomijam fakt,... M. UWAGA NA ROBALE (2) CHCIALABYM PRZESTRZEC WSZYSTKICH KUPUJACYCH JAKIEKOLWIEK KARMY W TEKTUROWYCH... M. Niestety podzielam zdanie pierwszego opiniodawcy (2) Miałem bardzo przykry przypadek. Do sklepu udałem się w celu zasięgnięcia... Marek Fajny sklepik (1) Zastanawiam się nad kupnem zwierzaczka. Podeszłam z ciekawości rozeznać się w... Kasia Wkońcu profesjonalna obsługa (1) Normalnie nie mogłem uwierzyć w końcu sklep wędkarski w którym gość stojący... Stały klient polecam (1) Bardzo lubię ten sklep i jeśli tylko muszę się udać do zoologicznego, to... Ola OMIJAĆ WIELKIM ŁUKIEM !! (1) Spleśniałe podłoże dla gryzoni - oni chyba przechowują asortyment w akwariach... były klient Chore ryby (1) Odradzam. Kupiłem 2 bocje wspaniałe, po wrzuceniu worka do mojego akwarium... Piotr Świnka morska (3) Kupiłam świnkę morską, rozetkową. Jej drapanie się zaniepokoiło nas. Okazało... Tess Pozytywnie (1) Bardzo profesionalna obsługa wszystko co chciałem miałem na wyciągnięcie... Gal Anonim