ODradzam (1) Więc tak, po pierwsze obsługa zna się tylko na malowaniu paznokci karmy dużo... Magda Piskorz ospa (1) Facowa porada w zakresie horób ryb, dobór sprzetu i pozytywna atmosfera... froth Polecam założenia małego akwarium, tak tanio to jeszcze nie było! (1) Od dawna nosiłem się z zamiarem założenia akwarium, ale niestety nie było... Kamil
Niezadowolony (były) klient (1) Zamowilem produkty za punkty (trzeci raz to samo zamowienie - prawie 500pkt.)... Bartek totalny brak wiedzy w dziale akwarystycznym (5) Niestety doradzenie i sprzedaz zbrojnikow i ampularii do akwarium kuli... Bonhart Zadowolona, stała klientka (1) Profesjonalne podejście do klienta, ekspresowa wysyłka oraz dostawa... EWE korzystam od dawna !!! (1) Karmę dla mojego labradora kupuję od 4 lat tylko w zooexpressie i nigdy mnie... ewa super (1) Często tam zaglądam, z właścicielem zawsze można porozmawiać i dowiedzieć się... Karol Akwarystyczne Niebo (1) Najwiekszy wybor ryb i roslin jaki widzialem, wspaniale okazy i przystepne... pumeks Świetny sklep (1) polecam korzystanie z tego sklepu, duża gama produktów, szyba dostawa (na... Dorota zooekspress.pl (1) Od kilku lat korzystam z zooekspress. Dostawa zawsze jet na czas, bez... Kasia Express w pewnym słowa znaczeniu (1) Jeszcze tak szybko nie otrzymaliśmy karmy. I co jest na duży plus kurier... kaśka NIE MA DO CZEGO SIĘ PRZYCZEPIĆ :) (1) Jak w nagłówku - wszystko szybko sprawnie i elegancko. Pozdrawiam serdecznie... Piotr Łasowski Tom - opinia (1) Bardzo miła i konkretna obsługa, ludzie z pasją. Tylko ceny mogłyby być niższe. Tom OBSŁUGA (1) REWELACYJNA OBSŁUGA SZYBKA DOSTAWA I BARDZO DOBRY KONTAKT POZDRAWIAM I POLECAM MARIAN polecame (1) kupiłem Baniak 300l z dostawą do domu w cenie, cena rewelacja, rybek sporo.... puchaty szybka obsługa w Gdańsku :) (1) Super szybka obsługa - dostawa tego samego dnia na terenie Gdańska bardzo... sanna Prawdziwy Express (1) Pierwszy raz skorzystałam z tego sklepu internetowego. Chciałam sprawdzić,... Marzena Wyjątkowy sklep (1) Dzień dobry Już od kilku lat kupuję za pomocą internetu w tym sklepie i... Anna choroby (1) Dostałam niedawno szczurzyce która miała świeżba bidunia i miała katar i tez... wisienkos