Zosia - opinia (1) Zamówiłam jedzonko dla psa i już w jeden dzień je dostałam. Obsługa... Zosia Teresa - opinia (1) Dzisiaj zamówione, dzisiaj dostarczone. Szybka obsługa. Kontakt z kurierem... Teresa Agata - opinia (1) Wszystko na mega plus, super szybka dostawa zooexpresowym kurierem;-) jedynie... Agata
Patrycja - opinia (1) Super jak zawsze, obsługa na infolinii i kurierska jak zawsze miła uprzejma,... Patrycja P.Cz. - opinia (1) Blyskawiczna realizacja i dostarczenie paczki. Polecam P.Cz. Krzych - opinia (1) Szeroki wybór produktów i szybka dostawa. Jestem w pełni zadowolony i... Krzych Adrian - opinia (1) Odkąd znalazłem zooexpres jestem mega zadowolony, taniej oczywiście niż w... Adrian Magda - opinia (1) Bardzo dziękuję ,że można na Was liczyć. Zamówiłam dziś o 14 ,a już o 18... Magda Alicja - opinia (1) Korzystam z dostaw karmy do domu i jestem zadowolona z szybkiej dostawy. W... Alicja Anka - opinia (1) Super obsługa. Bardzo szybka dostawa, uprzejmy kurier. Przede wszystkim... Anka Ewa - opinia (1) rewelacja, widać znajomość tematu, zainteresowanie problemem, pasję dziewczyn Ewa Dorota - opinia (1) Najmilsze miejsce dla zwierząt i ludzi. Sprzedawczynie zawsze służą pomocą i... Dorota Ewa - opinia (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. Panie są kompetentne i posiadają dużą wiedzę.... Ewa Marlena - opinia (1) Duży wybór produktów, szybka dostawa. Marlena Asia - opinia (1) Mój ulubiony sklep dla zwierząt. Tak trzymać! Karma i smakołyki z porządnych... Asia Pola - opinia (1) Super sklep, duży asortyment zarówno dla zwierząt jak i wędkarstwo. Bardzo... Pola Justyna - opinia (1) Najlepszy sklep zoologiczny w Trójmieście. Ever Justyna Paweł - opinia (1) Korzystałem tylko ze sklepu internetowego. Duży wybór w dobrych cenach i... Paweł Justyna - opinia (1) Szeroki asortyment, obsługa na wysokim poziomie, no i kurier Trójmiasto -... Justyna Regina - opinia (1) To co mnie interesuje to jest do nabycia w ZooExpressie dla mojego kocurka i... Regina