Skup123.pl

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdynia, al. Zwycięstwa 241/13

Maciek Marcinowski - ocena (2) Bardzo polecam! Świetny kontakt, wszystko jasno wytłumaczone i żadnych... Maciek Marcinowski Maciej - ocena (2) Bardzo rzetelna firma. Wszystko załatwione szybko, jasno i w miłej... Maciej Jakub - ocena (2) Bardzo dobra współpraca. Szybka wycena, konkretne informacje i sprawna... Jakub
pixel - ocena (2) Bardzo rzetelna firma. Wszystko odbyło się zgodnie z ustaleniami, bez... pixel Julia - ocena (2) Skorzystałam ze skupu w trudnej sytuacji życiowej i jestem bardzo wdzięczna... Julia Katarzyna - ocena (2) Fantastyczna współpraca! Skup nieruchomości działa szybko i profesjonalnie.... Katarzyna Dawid - ocena (2) Polecam. Potrzebowałem sprzedać szybko nieruchomość. Dostałem wycenę i... Dawid piotr Lotr - ocena (2) Sprzedałem mieszkanie obciążone komornikiem sytuacja była dość trudna i... piotr Lotr Oskar - ocena (2) Bardzo miła i kompetentna obsługa. Wszystko zostało załatwione sprawnie i... Oskar Daniel B. - ocena (2) Świetna obsługa i profesjonalne podejście! Sprzedaż nieruchomości przebiegła... Daniel B. Patryk - ocena (1) Nie spodziewałem się, że sprzedaż mieszkania może być tak prosta! Wszystko... Patryk