Skuteczność 100%
Do Macieja trafiłem kilka miesięcy temu po operacji stawu barkowego. Wizyty miały na celu powrót mojej ręki niemalże do pełnej sprawności. Z wizyty na wizytę były widoczne nowe postępy. Nie ukrywam, że stosowałem się do zaleceń Maćka i wykonywałem regularnie ćwiczenia w domu. Nie były one ani długie ani forsowne, także nie miałem problemu znaleźć na nie czasu pomimo, że dużo pracuję. Po kilkunastu wizytach moja ręka stała się niemalże sprawna w stu procentach. Zakres ruchu powrócił do tego z przed zabiegu a tkanka mięśniowa stopniowo się odbudowuje. Przy okazji zajęliśmy się po troszę moimi dolegliwościami w kręgosłupie piersiowym, które towarzyszą mi w mojej pracy. Jestem z wykształcenia pielęgniarzem i pracuję na bloku operacyjnym, gdzie obciążenie układu szkieletowego jest spore. Najbardziej cierpi kręgosłup. Maciej podczas wizyty dobrał stosowne zabiegi redukujące napięcie mięśni i ból pleców oraz zalecił zestaw banalnych ćwiczeń przynoszących ulgę. Jako profesjonalista w dziedzinie medycyny - mgr pielęgniarstwa oraz jako pacjent polecam go z czystym sumieniem :) Maciej prezentuje profesjonalne podejście do pacjenta.