Skuter śnieżny

Kupię skuter śnieżny. Znacie jakiś sklep internetowy? Biorę pod uwagę również skuter śnieżny używany, ale w idealnym stanie. Ktoś? Coś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Daj sobie spokój z używanym. Często kosztuje niewiele mniej niż nowy, a nie masz gwarancji co kupujesz...Swój skuter kupiłem na https://brpwarszawa.pl/nasze-marki/lynx/. Skuter ma świetny wygląd i działa bez zarzutu. Można na nim poszaleć.

Faktycznie dobry, sprawdzony sklep. Kupiłem u nich skuter jakiś czas temu. Dobrze mi poradxzili. Działa bez zarzutu.

Dokładnie. Lepiej kupić nowy. Przy używanym mozna się naciąć. Pełno teraz oszustów s ieci.

Tomcio kup se lepiej autko na pilota, albo dronika jakiegoś ,a jak masz 18 lat to najlepiej kup se flaszke, a potem przemyśl zakupy jeszcze raz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Bonus powitalny jak z nim grać, aby zarobić (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim. Chciałbym dowiedzieć czy można zarobić, na bonusach powitalnych w kasynach...

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. (3 odpowiedzi)

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. Ja stosuję " oddychające " powłoki hydrofobowe...