Słabo

Zamówiliśmy pizzę, krem z buraków, makaron i colę. Z wszystkiego jak zwykle obroniła się tylko cola, pozostała część taka sobie.

Sosy - masakryczne - rozwodnione, bez smaku. Lepsze jesteśmy w stanie zrobić w 3 min z majonezu, jogurtu i czosnku.

Krem z buraków - zmielone buraki i tyle, prawdopodobnie dodali trochę pieprzu i soli. Zjadłem 1/2.

Makaron - pływał w oliwie (dosłownie), kurczak kompletnie bez smaku, bardzo mało dodatków, całość jest mdła, bez smaku oraz ociekająca od oliwy. Naprawdę nie polecam, we dwójkę zjedliśmy 1/3.

Pizza włoska - ciasto dobre,trochę za mało sztywne, całość jednak taka sobie. Prawdopodobnie składniki są bardzo tanie, co widać po szynce. Da się zjeść, jednak na miano dobrej włoskiej pizzy nie zasługuje.

Zamawiając w tej knajpie szukaliśmy dobrej konkurencji dla k...., więcej tam nie zamówimy, a k..... dalej rządzi w okolicach Moreny. Ceny praktycznie identyczne, krótszy czas oczekiwania, jednak jakość dostarczanych produktów jest nieporównywalna, na dodatek sos, który smakuje jak sz***ą w twarz!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Słabo

Kurcze szkoda,że konkurencja jest taka wredna, sami dajecie syf a jak nowy lokal powstaje to hejt, wstyd stare morenowe pizzerie wstyd. Ewidentnie widać, że to robota pizzeri na K. Jeśli oni mają jakościowe produkty to ja jestem Elvis, tam jest syf jakich mało a wiem to bo widziałem na własne oczy. Dajcie szanse nowym a nie hejtujecie bo się boicie o własną skórę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0