Karo - opinia (1) Jadam często zupy, bardzo dobre. Pizza włoska też całkiem spoko. Karo najgorsza pizza jaką jadłem (1) pizza pełna porażka. Zamówiliśmy wczoraj bolonese i frutti di mare. Ciasto... Tomasz Dostawa-beznadzejna (1) Długi czas oczekiwania. Kierowcy bardzo powolni powinni ich wymienić. Mada
smaczna pizza (1) Pizza smaczna, wypieczona dobrze, NIE ociekająca tłuszczem (duży plus!).... KLOP bardzo dobra pizza (1) polecam serdecznie każdemu, kto lubi pizze na cienkim cieście. Jest bardzo... Michał Rewelacja :) (1) Bardzo fajne miejsce. Pyszna klasyczna pizza i pyszne dania obiadowe. Każdy... Łukasz Jedyne takie miejsce w 3mieście (1) Kuchnia z pasją - zupy jak u babci, pierogi jak u mamy a pizza najlepsza w 3... Ola&Marcin 4 Dania 4 wtopy (3) Zamówiliśmy 4 Dania-kurczaka na ostro, polędwiczki na maśle, kurczaka z... 4 niezadowolone klientki Pizza masakra (1) Zamówiłem pizze z kurczakiem i kurczak na ostro. Smak ciasta jeszcze ujdzie.... Przemek Polecam (1) Jedzenie jest pyszne, porcje bardzo duze, obsługa zawsze bardzo miła.... Mateusz Aromatyczna pizza na cienkim cieście (1) Jadłam tam pizzę 2x i dwa razy zaskoczyła mnie pozytywnie na 6! Pierwsza... MK Polecam! (1) Z pewnością bede to miejsce odwiedzała częściej! Kurczak na ostro pierwsza... MM Wizyta z polecenia (1) Pewnego dnia znajomi opowiadali mi o Pizzeri, mówiąc byli pod wrażeniem.... Krystian Chudzikiewicz pysznie! (1) pizza super smaczna, dania też, tygodniowe promocje polecam w 100%,... ala Włoski klimat (1) Mamma mia! Pizza prosto z Włoch! Poczułam wakacyjny klimat, obsługa bardzo... Sara 6! (1) Bywam w Manianie ostatnio dość często (przeprowadzka) i jeszcze ani razu się... Dziewczyna Najlepsza! (1) Pizza najlepsza jaka jadlam! Znakomite, kruche, cienkie ciasto oraz starannie... Zadowolona klientka najlepsza! (1) krem z pomidorów najlepszy jaki jadłem, delikatny, czuć rożne warzywa nie... stałygość Pyszne! (1) Bardzo dobra pizza! Ciasto pyszne i kruche. Dokladnie takie jak lubie.... Gość To nie pizzeria to restauracja!!:) (1) Bardzo często jem w tym lokalu . Raz jadłam tam pizze na włoskim cieście nie... Magda