Ślachta i reszta

Czy zwrócili Państwo uwagę na nazwiska tych pań, bardzo nowoczesnych podobno, - wszystkie one są bez wyjątku, podwójne. Taka oto pani Zuza Cip-Pipcińska czy Wala Drzyj-Mordasewicz. Jakaś ślachta to czy co ?

Ale żeby tak sama ślachta ? A gdzie demokracja ? Gdzie prosty lud? Żadnego prostego człowiek tu na miejscu nie było i dopiero aż z Rumunii czeba było takiego sprowadzać ?

Wiadomo chyba o co chodzi, żeby było tak jak było, jak za króla Sasa, jedz, pij i popuszczaj pasa. A prosty lud za to zapłaci?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Ślachta i reszta

podwojnego nie mam
człon sie zgadza--
wobec czego zobowiazuje mnie pochodzenie i nazwisko-----

Łowco
jestes głodny albo w innej potrzebie
w ramach mych mozliwosci wespre:):)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jako krytyk konsumpcjonizmu mam pełną kontrolę nad potrzebami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

>Czy zwrócili Państwo uwagę

Nie, nie zwróciliśmy.
Na takie rzeczy zwracają uwage ludzie z kompleksami, a gdy są dodatkowo głupi robią z tego halo.

Poza tym gdybys odebrał staranne wychowanie, wiedziałbyś że nie przekręca się ani nie drwi sie z nazwisk, prostaczku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie matrw się, Felicjan, o nazwiska.
Które z wymienionych osób znasz osobiście ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Łowca ucieka od polemiki. Zdycha na półmetku. Gdy brakuje mu inspiracji lub tematów podrzucanych z gebelsowskiej pisiarni, próbuje kąsać jak nadepnięty szczur. Prymityw.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

Panie Tusk daj ludziom spokój (3 odpowiedzi)

P Tusk jest Pan kłamcą oszustem skompromitowanym człowiekiem niech Pan da Polsce spokój i nie...