slimpack.pl

Catering dietetyczny

Wejherowo, Fenikowskiego 21L3

Rzepak - opinia (1) Cena adekwatna do jakości, chociaż można znaleźć taniej to ja nie będę już... Rzepak Zofia - opinia (1) Po namowach mojej córki zdecydowałam się na dietę i schudłam 8kg w dwa... Zofia Marius - opinia (1) jedzenie smaczne i swieże jak nie chcialem słodkich potraw to ich nie bylo Marius
Karola - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Wysoka jakość usług, różnorodne posiłki, smaczne :)... Karola jolable - opinia (1) Jedzenie smaczne, zdrowe i urozmaicone. Cena przystępna a dostawy terminowe.... jolable Urozmaicone posiłki. (1) Przepyszne i urozmaicone posiłki. Wygodne w transporice pudełka. Idealnie... Piotr 2000kcal (1) Wielkie brawa dla szefa kuchni oraz osób zaangażowanych w przygotowywanie... Mariusz Warto! (1) Korzystamy z żoną z usług firmy od kilku miesięcy. Jesteśmy bardzo... Krystian Polecam (1) Korzystałam z usług wielu firm cateringowych, jednak nigdzie nie było tak... Karolina Kowalska Polecam (1) Pyszne i zawsze świeże, polecam J SPORTPACK (1) tak to własnie powinno wyglądać! Ważone porcje i smaczne, SPORTPACK! Damian Super super super (1) A kiedyś myślałam, że zdrowe = niesmaczne ;) Fajnie, że jest taka... ania Wszystko ok! (1) Wszystko ok! Jedzienie szmaczne i urozmaicone!! Polecam z czytym sumieniem!! Damian Kokoszko