Śliwka w Kompot

Restauracje Drink Bary Jedzenie na wynos

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 42

Yuliya - opinia (1) Super personel bardzo miła obsługa przyjemny klimat i bardzo smaczne jedzenie! Yuliya Olo - opinia (1) Piwo śliwkowe rewelacja! Polecam grilowaną karkówkę, pyszna! Ogólnie... Olo Hanna - opinia (1) Kosmos kelner,drinki,pizza, atmosfera,klimat. Hanna
Patrycja - opinia (1) Coś wspaniałego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Patrycja Klg - opinia (1) Zawsze smacznie i wesoło. Tylko zazwyczaj trzeba czekać na miejsce. Klg Śliwka w kompot (1) Miejsce godne polecenia , super obsługa, jedzenie pycha:) Monika Mirta Bardzo smaczne jedzenie (1) Dawno nie jadłam tak smacznie w Sopocie. Soczyste hamburgery z sosem z... Gość Dobre jedzenie za przystepną cenę. (1) Jedyny minus to mały lokal i zawsze kolejka. Ale warto czekać. Dobre... Dorota Door staff rude and unpleasant (1) Unprofessional door staff Cannot behave. Waldek Oby tak w przyszłej wizycie mojej bylo (1) Przepyszne makarony,żeberka smakowite,piwa śliwkowe znakomite.Obsługa... Magda Że szczerego serca polecam (1) Powiem tylko tyle. Mój facet powiedział w trakcie jedzenia że ma mini... Ja Obsługa tworzy miejsce :) (1) Krótki wypad z żoną do Sopotu. Sobota przed południem. Trafiamy tam bo... Radek P. Zdecydowane TAK !! (1) Zdecydowanie polecam. Obsługa na wysokim poziomie, jedzenie pyszne. Mimo... Gosia polecam, z pewnym zastrzeżeniem (1) Lokal oceniłem na 6, mimo dość istotnego zastrzeżenia, o którym niżej.... A. PETARDA (1) Klimat -Super, Obsługa -Profesjonalna Jedzenie -Pychota Najważniejsze jest... Patrycja z Sopotu Sxeroki asortyment, obsługa porażka (1) Szeroki wybór alkoholi, bardzo dobre nalewki (truskawkowa i nutella hit),... Jadzia Przede wszystkim, z kelnerką na Ty... ? (1) ...nie wiem, kiedy przeszedłem. Nie podoba mi się to. Nie jestem jakimś... Michał polecam (1) Jedzenie bardzo dobre. Zawsze ciezko o wolny stolik to chyba mowi wszystko.... Ewa Polecam dla dzieciatych:) (1) Właśnie wróciłam ze śliwki, gdzie byłam razem z małym dzieckiem. Obsługa... Zadowolona Sympatyczne miejsce, polecam! (1) Oblężenie lokalu to chyba najlepszy dowód, że w Śliwce można dobrze zjeść.... Ally