Śliwka w Kompot

Restauracje Drink Bary Jedzenie na wynos

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 42

Tutaj nie poplotkujesz! (2) Wraz z kolezanka chcialysmy sprawdzic polecaną Śliwkę. Nie widzialysmy sie... Anais 😃 (1) Gorąco polecam ŚLIWKĘ 😃 sympatyczna obsługa, przepyszne jedzenie,... A. Brawo! (1) Pracując w gastro kilka dobrych lat mam już pewną wiedzę na ten temat,... gastronautka
Restauracje (1) R E W E L A C J A, wszystko wspaniałe . Zarówno jedzenie jak i drinki.... Anka SLIWKA W KOMPOT SOPOT - Najlepsza knajpa w Polsce z najwysmienitsza kuchnia w Trojmiescie i wspaniala obsluga z wyjatkiej (2) Sliwka w kompot Sopot Monciak 42 Najlepsza i najwysmienitsza z Trojmiejskich... Dyplomowany Spiewajacy Barman Wo najlepszy lokal w Trójmieście (1) najlepsza obsługa, najlepsze potrawy, \super luzacki klimat, idealne miejjsce... juju Żenada (2) Wybraliśmy się z mężem do lokalu. Kelnerka już na wstępie nas olała, a po... Ewa xyz (2) Kolejna wizyta w restauracji - pierwsza była nie najgorsza aczkolwiek... zyx Mistrzostwo (1) Śliwka jest zdecydowanie jednym z najbardziej klimatycznych lokali w Sopocie,... Oma polecam gorąco (1) Polecam gorąco restaurację, ostatnio miałam okazję być w niej w poprzedni... Anna Czemu tak głośno? (2) W śliwce w kompot pojawiliśmy się kilka razy. Zachęciła nas dobra lokalizacja... sopocianka Najgorsze urodziny w życiu (2) Rzadko zdarza mi się dodawać opinie nt. restauracji, ale dziś mój poziom... MB knajpa super, obsługa fatalna (1) resturacja jest świetna, wystrój i menu genialne, w dzień zazwyczaj jest dość... em Slabizna (1) Skorzystalem z wizyty noca. Jestem zawiedziony, poniewaz znam ten lokal z... Adam Rewelacja! (2) Opinię piszę głównie z powodu zadziwiających mnie negatywów na temat obsługi.... Anita Ciekawe miejsce (1) Przyciagnelo mnie menu. Klimat i wystroj jak najbardziej mi odpowiada. Samo... Karina Zachwycona (1) Odwiedziłam Śliwkę w weekend z grupą znajomych i oczywiście nie była to nasza... Martyna Pyszne jedzenie i atmosfera :-) (1) Uwielbiam to miejsce, trudno się dostać a jak już w końcu się usiądzie to... MyszaQ skrajnie (1) Byłem tam pierwszy i i ostatni raz. znajomi polecili mi hamburgera. Wiem że... Sopociak Polecam (1) Byliśmy z mężem na pizzy, Śliwka w kompot i śliwkowelove -rewelacja!!! Niebo... Paula