Ciasta i ciasteczka (1) To są najlepsze ciasta i desery w 3mieście. Polecam w 100%. Jestem fanką tej... JL Bardzo fajne i przytulne miejsce (1) Brakowało tu takiego punktu. Cieszę się, że mam gdzie wyskoczyć na Grabówku... Gosia Pyszne i piękne (1) Zamawialiśmy sporą ilość muffin zdobionych dla dzieci. Były piękne, postacie... Asia
Nie polecam, skusiłam się opiniami i zdjęciami, szkoda pieniędzy!! (1) Te torty tylko na zdjęciach dobzre wyglądają niestety w rzeczywistości nie... ja mistrzostwo (1) W tym roku tj. 2016 zamawiałam tort urodzinowy dla córki po raz drugi. No i... Już stała klientka polecam (1) Zamawiałam ciasteczka- pierniczki na chrzest córeczki. Ciasteczka pięknie... Magda OBŁĘD!! (1) OBŁĘD!! do Pani Natalii trafiłam z polecenia - zwykłą babską pocztą... RUDA Torty (1) Pierwszy tort zamówiłyśmy na urodziny córki, tort okazał się przepyszny,... SARA Torciki (1) Unikatowe Śliczne Kreatywne poprostu Smaczne :-) Jestem bardzo zadowolonai... Ewelina Polecam! (1) Gorąco polecam wszystkim tym, dla których wybór gotowych tortów ślubnych w... Agnieszka Maja Nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia ! (1) Jak wybrałam wzór tortu dla synka, to powątpiewałam, że ktoś wykona go... Monika lidka - opinia (1) Tort z Kłapouchym i czarnym pieskiem (na specjalne życzenie) był przepiękny... lidka Tort urodzinowy dla dwulatka (1) Tort zamówiony był z polecenia i nie zawiodłam się. Tort był lekki, pyszny i... elfik5555 Tort ślubny (1) Korzystałam z usług w grudniu, kiedy zamawiałam tort na ślub. Kontakt z p.... Dominika