Słowacki Bistro

Restauracje

Gdańsk, Juliusza Słowackiego 3

Powiem jedno: REWELACJA! (1) Jest to ewidentnie jedno z moich ulubionych miejsc nie tylko w Trójmieście!... Mateusz Ja byłem bardzo zadowolony (1) Mimo że nie czytałem opini przed przyjazdem do hotelu o Bistro Słowackim to... Zadowolony Gość z rodziną żenujący poziom usług (1) jedzenie fatalne,burger z mięsa okropnego mrożonego-surowy! czas oczekiwania... aga
Nowe miejsce na mojej mapie (1) Byliśmy dotychczas kilkakrotnie. Wyszliśmy bardzo zadowoleni: dobre... Kasia Bardzo smacznie jak najbardziej polecam (1) Witam, pierwsza moja wizyta miała miejsce w czerwcu. Jestem trochę smakoszem,... Patryk K Bardzo smaczne (1) Jedzenie bardzo smaczne, widać że kucharze się znają. Negatywne opinie... olek ankak - opinia (1) Świetna..super..polecam..dawno w Trójmieście nie byłam w tak fajnej... ankak słabiutko (1) Byłam w większym gronie znajomych na kolacji i niestety nikt z nas tam już... ap-ch 45 min oczekiwania na burgera!!! (1) odradzam, właściciel ma nadzieję, że knajpka sama sobie da radę. Po 10 min... Efa Niestety porażka (1) Przykro mi że pisze tę opinię. Szczególnie że jest ona pierwsza. Byłem... Michał