Firma solidna-wykazuje żywe zainteresowanie (1) zleconymi czynnościami,częsty kontakt z klientem,merytorycznie opracowana... Wiesław Surgota Polecam (1) Polecam RS Polecam (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, nieoceniona pomoc merytoryczna Paulina
Brak korporacyjnego bełkotu to podstawa!! (1) Małe biuro które kompleksowo załatwia wszystkie sprawy związane z sprzedażą i... Zen Polecam (1) W pełni profesjonalna i miła obsługa, doskonały kontakt i dbałość o klienta.... Mateusz Bardzo dobre biuro (1) Bardzo dobre biuro nieruchomości. Obsługa nie tylko w pełni profesjonalna,... Kazmierowski Nieruchomości Słowik (1) Sztrzał w 10-tkę, biuro nieruchomości bardzo soliden, sprawdzi każdą wybraną... Katarzyna Stefaniak Bardzo dobry pośrednik (1) Pan Słowik jest bardzo profesjonalnym pośrednikiem. Jeśli potrzeba doradzi,... WKK Młodość górą w handlu nieruchomościami (1) Spośród czterech pośredników, z którymi miałam do czynienia w trudnym dla... Basia Polecam (1) Skorzystałam z usług Pana Słowika poszukując mieszkania do wynajęcia, szybko... Anna Polecam firmę Słowik Nieruchomości (1) Firma podchodzi do swoich klientów bardzo profesjonalnie. Pośrednik... G.S. Firma godna polecenia. (1) Praca Agencji Nieruchomości" Słowik" jest profesjonalna, kompetena i... H.Dec POSitive (1) Polecam wszystkim. Uczciwy pośrednik. Grzegorz Slowik Nieruchomosci (1) Jako klient Slowik Nieruchomosci Jestem bardzo zadowolony z obslugi... Dariusz Stachyra Polecam! (1) Wielki pozytyw z mojej strony. Wszystko przebiegło sprawnie (jak w... Anna Śladewska