Ślub 20ego 08.2005 r. ;-))

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Kto ma ślub 20 sierpnia '05 i w jakim kościele?
Nie wiem jaki kościół wybrać, wesele będzie w Sobieszewie :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ślub 20ego 08.2005 r. ;-))

My mamy slub 20. sierpnia 2005, ale w Wejherowie

witam, posiadam doswiadczenie, profesjonalny sprzet i karaoke w ofercie i oczywiscie ceny do negocjacji,f-ry vat; 0-505-764-236 Dj Siekiera

Zespół muzyczny "W NASTROJU" poleca swoje usługi.
e-mail harmonica@wp.pl
Tel. 620-28-73, 0604-074-704

Pozdrowienia Michał

Ja mam slub 03.09, ale tez w Sobieszewie! A w jakim lokalu?

My planujemy na 20 sierpnia :) w kościółku w Matemblewie, a wesele też w Sobieszewie w ośrodku Orle :) A WY???

hmmm.... Matemblewo - radze się dobrze zastanowić , fakt kościół piękny ale księża , no cóż .... szkoda że dla nich ślub nie jest poważnym wydarzeniem - mój wątek na ten temat http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=11383&t=11374 - upewnijcie się zatem wielokrotnie czy wasza data jest aktualna 3 dni pzred ślubem :0) - teraz już mnie to bawi ale wtedy nie było wesoło... pozdrawiam iza

Iza a napisz plis ew. na priva jakiego kamerzystę mieliście i fotografa i ile kosztowała Was ich usługa. Dzięki, papa

Wiem, słyszałam tą historie od dziewczyny, która śpiewała w zespole na tym drugim ślubie. Znam też tą historie z trzema ślubami i każdy w innym miejscu (kościół, wzgórze i oltarz paieski). Byłam też świadkiem jak to 4 latka z hakiem w pewną czerwcową sobotę dwie pary kłóciły się pod kościołem, bo każda była zapisana na tą samą godzinę i znam też tego księdza, który tak ładnie miesza, ale całe szczęście w okresie kiedy my planujemy ślub on wyjeżdża na Światowe Dni Młodzieży do Kolonii (razem ze znajomymi) więc mam nadzieje, że nic nie namiesza. A sprawdzać będe i to bardzo często :))) ale dziękuję za ostrzeżenie :)

o rany odważna jesteś i trzymam kciuki bardzo mocno żeby wszystko się udało bez problemów
pozdrawiam iza

zdam relacje "po"
pozdrowionka

Ja wybralam kościół Św. Mikołaja w Gdansku, a wesele też będziemy mieli w Orle w Sobieszewie! Pozdrowionka!