Ślub Marzeń- czy ktoś juz widział???

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
hej dziewczyny, czy już widziałyście magazyn dla narzeczonych Ślub Marzeń- trójmiasto i okolice? Podobno fajny...jak tak, to piszcie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ślub Marzeń- czy ktoś juz widział???

Moim zdaniem jest do niczego. 99% to reklamy fotografow, restauracji, robienia paznokci, sklepow z sukienkami, stron internetowych z zaproszeniami etc. Artykuly są moze ze 2, jak na taka cene (14,90) to spodziewalam sie czegos ambitniejszego wiecej.Wlasnie policzylam38 stron reklam, a gazeta nie jest gruba...

Przeciez to ma byc pismo reklamowe? A cos Ty chciała? Przepisy kucharskie czy porady jak wytrzymac z tesciowa? No jesli nie podoba Ci sie ŚM to co powiesz o Weselniku?

Tak wlasnie, spodziewalam sie porad dotyczacych organizacji slubu, wesela, artykulow o pielegnacji/urodzie i generalnie o TYM dniu. Spodziewalam sie mody slubnej (damskiej i meskiej), porad stylisty, wizazysty, propozycji kulinarnych i wielu innych rzeczy. Tytul jest nie na miejscu w takim razie bo zalanie czytelnika 10000 ogloszen nie zagwarantuje Ci ze to bedzie Twoj Slub Marzen.
Pozdrawiam i zycze powodzenia w odnajdywaniu sie w tych wszystkich reklamach.

Nic Ci nie zagwarantuje ze Twoj ślub bedzie ślubem marzeń, a juz na pewno nie jakaś gazeta, z choinki sie urwałaś? Tytuł jak kazdy inny ani lepszy ani gorszy. Gazeta Wyborcza tez powinna zmienić tytuł bo nie pisze o wyborach? Ja tez dostałam pismo na naukach,a nawet przed i przez cały czas przeglądałam zamiast słuchać księżulka. Artykułów nie za dużo, ale zdjęcia b. fajne. Szukałam kogos do zagrania mi na ślubie i tam akurat znalazłam ogłoszenie, juz nawet do niego dzwoniłam.

A Weselnik (w szczegolnosci Forum- bo tutaj najczescie zagladam) sluzy mi do tego zeby sie polapac jakos w tym wszystkim, wymienic opinie na temat organizacji slubu i wesela. Tutaj otrzymalam pomocna dlon w sprawie szycia sukienki i DJa, za co jestem bardzo wdzieczna :)

A jak dla mnie to nie ma tragedii z tym pismem, artykułów rzeczywiście mało, ale jest parę ciekawych fotek. Ja akurat szukałam ogłoszeń, wiec dla mnie to nie jest wada pisma. Ta cena jest rzeczywiscie za wysoka, ale nawet jej nie zauważyłam, bo pismo rozdawali na naukach przedmałżenskich.

Lusia - moim zdaniem także ślub Marzeń nie spełnia oczekiwań przyszłych Małżonków - porównując do czasopism zagranicznych, tj. BRIDE, czy inne, ma o wiele mniej stron, cena także nie jest mała, bardzo mało ciekawych artukułów - w polskim czasopismach slubnych zawsze jest to samo, czyli: kalendarium, zaproszenia, bardzo cienko na tle zagranicznych wyglądaja też strony z modą slubną i ogólnie, to 14,9 żeby płacić tylko za obejrzenie samych reklam, to niestety nie warto...

No tak jest niestety prawie ze wszystkim. Miejmy nadzieję, ze bedzie sie to zmieniac ma lepsze. Mnie to już jednak chyba nie będzie dotyczyć, bo ślub mam w czerwcu :):):) Pismo widziałam w USC, leżał tam też Weselnik. Mimo wszystko Slub Marzeń wygląda bez porównania lepiej. To co jest w tym piśmie pozytywnego to to, ze jest to edycja regionalna i ogłoszenia sa z Trójmiasta a nie np. Warszawy.

Dziewczyny mozecie spojrzec na gazete "Slub jak z bajki". W nim znajdziecie artykuly zwiazane z moda, uroda, a takze ze zwyczajami. Wszystko jest bardzo ladnie opisane. Zawiera duzo cennych rad. Cena 16zl.
Pozdrawiam.

Oj, widzę, że Wielki Brat czuwa!! Czyżby bał się zdrowej konkurencji? Uderz w stół a nożyce się odezwą. A mnie się podoba, że jest kilka pism na rynku i mogę sobie sama coś wybrać. Pozdrawiam ślubujących w tym roku. No i redakcję "W" :)

Lusia, jesli chodzi o mnie to nie jestem z zadnej konkurencji. Po prostu polecam to pismo, gdyz wedlug mnie jest ono dobre. Poza tym nie dzialam w branzy dziennikarstwa.

Jeżeli kogoś interesuje moda ślubna to oglądałam stare nr. z zasów kiedy moja siostra wychodziła za mąż przywiozła mi niedawno " Moda na ślub" sukienek a sukienek, niestety nie widziałam w kioskach. Cenowo też koło 15 zł

moja odp byla raczej do postu Hani :)

dziewczyny poszukajcie w Empiku, InMedio lub innych zwyczajnych kioskach koło domu i bez problemu (przynajmniej w Gdańsku) znajdziecie takie czasopisma do wyboru jak: "Ślub jak z bajki" - 15,90 zł, "Pora na ślub" - 15,90 zł, "Moda na ślub" - 24,90 zł. Ja zaczęłam od kilku miesięcy kupować jak szalona to co wychodziło i było u mnie w kosku i po kilku egzemplarzach zorientowałam się, że we wszystkich tych czasopismach powtarzają się porady i kolekcje sukienek itd. Poza tym kupe kasy na to idzie niepotrzebnie... W tym roku kupiłam sobie "Moda na ślub" - styczeń 2005 z nowymi kolekcjami Demetriosa, Agnes, itd. i narazie mam dosyć...za kilka miesięcy wejdzie coś nowego i wtedy sobie kupię. Ale naprawdę nie ma problemu z tymi gazetami do kupienia. Niestety nie znajdziecie tam porad, jedyne co jest godne uwagi to kolekcje sukienek i ew. bukiety...ale to jest moje skromne zdanie :o)

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...