Ślub kościelny jednostronny

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy są tu osoby, które będą miały taki ślub?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ślub kościelny jednostronny

Tak, my mamy w przyszłym roku :-)

OOO szkoda, że nie w tym ;) strasznie denerwuję się protokołem przedślubnym....tymi pytaniami i przesłuchaniem;)myślałam, że jest ktoś doświadczony ;)

My rozmawialiśmy z zakonnikiem z parafii gdzie będziemy mieli ślub. Podszedl do sprawy bardzo "ludzko", docenil odwagę i dojrzałe podejście. Także raczej nie bedziemy mieli w tej kwestii problemów :-) a Wasz ksiądz już wie o tym? Jaka była reakcja? Jeśli był przyjazny to nie ma się czego obawiać :-) najważniejsze to być pewnym swoich uczuć i odczuć :-)

No właśnie rozmawialiśmy z proboszczem mojej Parafii i dało się odczuć, że nie jest do nas przyjaźnie nastawiony... Na dniach musimy załatwić ten protokół...:'(

Emily, w której parafii bierzesz ślub?

ja miałam ślub jednostronny w zeszlym roku:) jakie masz pytania/?

Widzę, że wątek juz kilkuletni, ale nie czesto na taki temat sie trafia ;)
Szukamy z narzeczonym miejsca ktore otwarcie podejdzie do tematu slubu jednostronnego. On jest obcokrajowcem i wyznawca innej religii. Czy ktos ma takie doswiadczenia? ;)

Hej, czy udalo Qam sie znalezc takie miejsce? My tez jesteśmy w podobnej sytuacji

Szczerze... u mnie organizacja jednostronnego ślubu nie była problem. Więcej zagwozdki miałem z wybraniem specjalisty do wykonania zdjęcia. Na szczęście znalazł się odpowiedni fotograf Częstochowa to miejscowość, która okazała się strzałem w dziesiątkę, jeśli chodzi o wybór miejsca na wesele. Osobiście polecam: https://www.miloszmazelewski.com/

Inne tematy z forum

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...