Hej. Czy ktos moze bawil sie w Niedzwiadku na Wdzydzach? Prosze o opinie, jakie jest jedzienie, muzyka i generalnie organizacja? Bede bardzo wdzieczna za wszelkie informacje.
Z gory dziekuje.
00
Re: Slub w Niedzwiadku
ma.sia
(20 lat temu)
Hej! Nie byłam wprawdzie na weselu w "Niedźwiadku", ale dwa lata temu spędziliśmy tam ze znajomymi fajny weekend. Obsługa przemiła i bardzo elastyczna, żarełko smaczne. Akurat w tym czasie była tam jakaś impreza integracyjna, i podawali w trakcie pieczonego dzika czy coś w tym stylu. Osobiście nie jadłam, ale kilka osób od nas się załapało, i mówili, że bardzo dobry.
Myślę że warto rozważyć ten lokal na wesele.
00
~Malwina
(20 lat temu)
Na weselu nie byłam w Niedźwiadku ale parę razy tam się stołowałam. Muszę przyznać, że było całkiem smacznie. Niestety miałam też bardzo niemiłą sytuację w tym samym miejscu lecz nie w restauracji tylko w hotelu mieszczącym się w tym samym budynku. Przyjechaliśmy tam aby wynająć 2 pokoje i zrobić sobie grilla. Pokoje okazały się być ostatnimi wolnymi ale ich wygląd i zapach wewnątrz pozostawiał wiele do życzenia ... zrezygnowaliśmy z nich ale jak się później okazało, nie było takiej możliwości aby odzyskać pieniądze. Na dodatek młodzieniec w recepcji był paskudnie nieuprzejmy i totalnie niezainteresowany w tym aby polubownie rozwiązać problem. Po interwencji Pani Dyrektor udało się zamienić pokoje na domek. Jeśli dodam fakt, że zabroniono nam w miejscu do tego przygotowanym zrobić sobie grilla to macie już pełną wiedzę jak "miło" nas potraktowano. Mnie tam już gościć nie będę raczej ...
00
~melania
(20 lat temu)
Dzieki wielkie. My chyba wlasnie tam zrobimy wesele na 130 osob, w cene wliczony jest nocleg dla 80 gosci, wiec nam to pasuje, bo mamy wielu przyjezdnych. Musze przyznac ze kasuja nas kupe kasy, ale mam nadzieje ze bedzie warto. Pozdrawiam.
00
~madzia33
(20 lat temu)
Melania, a na kiedy planujesz wesele? Masz juz zarezerwowany termin w niedzwiadku? My tez chcemy tam wyprawiac wesele.
00
~melania
(20 lat temu)
My zarezerwowalismy 25 sierpnia , piatek, bo bylo taniej, a ze mamy duzo przyjezdnych gosci to pasuje nam taki dlugi weekend. a Wy kiedy?
00
~melania
(20 lat temu)
Madzia33
tu jest stronka Niedzwiadka, jesli chcesz sobie obejrzec, ja wprawdzie tam nie bylam ale wyglada przyzwoicie
http://www.niedzwiadek.gda.pl/kaszuby-hotel.php