Re: Ślub w ciąży?!
nefretete23
(20 lat temu)
No OK,ale dlaczego w takim razie wychodziła z założenia,że ślub w ciąży to wstyd i nie wiadomo co jeszcze?Nie neguję tego,że są kobiety takie które faktycznie biorą facetów na ciążę,no ale nie można wciskać do jednego wora każdego kto spodziewa się dziecka przed ślubem??
Przecież dziecko bierze się z miłości,ale i czasami przez "głupotę" i wtedy to już co innego.
Myślę,że to co napisała Monika można też zinterpretować w ten sposób,że są na świecie kobiety które zachodzą w ciążę celowo,aby zatrzymać faceta przy sobie.Ale to już jest ich indywidualna sprawa,a właściwie tego faceta czy będzie chciał,aby matka jego dziecka była jego żoną i czy go stać na płacenie alimentów.Ewentualny późniejszy rozwód niczego nie daje oprócz straconego czasu.Bo po rozwodzie to i tak alimenty bedzie płacił.
No ale pomijając ideę sexu dla sportu i zaciągania facetów przed ołtarz to uważam,że pary które są ze sobą z takim starzem o jakim piszą w http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=13314&t=13314 to chyba ślub podczas ciązy to chyba nie jest zmuszanie faceta do ślubu tylko owoc miłości,bo po coś są ze sobą tyle lat prawda??
No,ale w tym poście to chyba nie chodzi oto jakie ogólenie są kobiety tylko o forumowiczki Weselnika (tak mi sie wydaje) i myślę,że komentarze Moniki mogły kogoś urazić,aczkolwiek każdy ma prawo do wypowiedzenia się na forum.
Pozdrawiam wszystkich :)
0
0