Powoli zastanawiamy sie nad zaproszeniami i winietkami I musze wybrac kolor, jaki mialby ich byc i oczywiscie wtedy serwtek itp. Ale ani bordo ani roz ani losols mi sie nie podobaja, moze wy macie jkakis fajny pomysl?
00
Re: Ślubne kolory
olenka_21
(17 lat temu)
ja pozostane w klimacie mojej sukni i zaproszenia i winietki ( o ile tomkowi tez sie spodobaja) będą złoto - ecru :)
00
tonya
(17 lat temu)
my postawilismy na "zimowe" barwy :P zaproszenie były na białym czerpanym papierze z dodatkiem niebieskiego blawatka i zielonego asparagusa (który troszkę przypomina choinkę ). Winietki zaś w kolorze ecru. Polecam jakiś "letni" kolor np żółty ;)) albo soczysta zieleń
00
Umchi
(17 lat temu)
tez sie zastanawialm nad zoltym, bomarancza lub wlasnie zielenia ;-)
00
ślimac
(17 lat temu)
ja postawilam na zielen :)
00
Ania i Oskar
(17 lat temu)
ja postawiłam na bordo
00
Salambo
(17 lat temu)
a mnie sie podoba śliwka :)
ale będę miała w złocie i ecru
00
Karolinka 29
(17 lat temu)
złoto/ecru albo srebro/biel - zależy to od paru czynników :) pomarańcz również ładnie wygląda :)
00
Miia
(17 lat temu)
ja bede miała sukienke w kolorze białym z dodatkami capucino. sala weselna to styl karczmy wiec dużo drewna i doszłam do wniosku ze trzeba ten brąż, beż przełamać śliwkowym wiec chyba będą winietki i zaproszenia w tym właśnie kolorze....z reszta zaproszenia zaprojektowałam sama i ten projekt nie pasuje w kolorze pomarańczowym wiec zostanie śliwkowy