Smak Yogi

Joga

Gdańsk, Konrada Guderskiego 26A

miła - ocena (1) Miejsce otwarte z serca, a prowadzone z duszą. Polecam! miła agnieszka - ocena (1) To nie tylko joga to miejsce, gdzie naprawdę można zadbać o głowę. Spokój,... agnieszka Madzia - ocena (1) Z serca, głęboko, holistycznie i autentycznie. Rekomenduje całą sobą, jako... Madzia
BASIA - ocena (1) Bardzo polecam to kameralne miejsce, uczestniczę w zajęciach regularnie,... BASIA Gosia - ocena (1) Smak Yogi to wyjątkowa przestrzeń dla osób, które chcą rozpocząć swoją... Gosia Paweł - ocena (1) Otwartość i energia, jakie oferuje ta wyjątkowa przestrzeń, to coś, co trudno... Paweł Aneta - ocena (1) Smak Jogi położone w pięknym miejscu przy zbiorniku wodnym... Aneta Sylwia - ocena (1) To miejsce jest absolutnie wyjątkowe. Już przy pierwszej wizycie poczułam się... Sylwia Lech - ocena (1) Smak Yogi to prawdziwa oaza spokoju i harmonii w codziennym zgiełku.... Lech Asia - ocena (1) Niesamowite miejsce, Aga to kobieta pełna uśmiechu, pozytywnej energii, wiary... Asia Agnieszka - ocena (1) Smak Yogi to więcej niż yoga. To przestrzeń i miejsce w którym czujesz to "... Agnieszka Robert - ocena (1) Świetna szkoła jogi z uważnymi i doświadczonymi nauczycielkami i... Robert Iwona - ocena (1) Cudowne miejsce prowadzone z czułością i uważnością. Iwona alex - ocena (1) To nie tylko joga, ale piękna inicjatywa, która tworzy przestrzeń do... alex Aneta - ocena (1) Wspaniała Szkoła i nauczycielki z ogromną pasją, wiedzą i empatią. Uczęszczam... Aneta Wiola - ocena (1) Po długiej przerwie wróciłam do praktykowania jogi. Teraz już wiem, że nie... Wiola Aleksandra - ocena (1) To miejsce otula cię gościnnością, praktyki są w kameralnym gronie, panuje... Aleksandra