Smiecha na sali

A wiec tak wypowiem się ogółem. Ja, moi znajomi przejęci po sieci KOLONIA-NET @ WRZESZCZ jesteśmy mega nie zadowoleni z sieci, co chwile net pada lub przerywa albo działa jak slimak. DZIS MIAŁEM 8kb/s sciagajac z róznych portali czasami nawet do 10kb/s dochodził. Stwierdziłem że szybszy internet to ja w komórce mam sciągajac w WAP. Ale to dopiero początek, oprócz tego że internet działa jak ... to przy zgłaszaniu problemów pani która odbiera lub pan, ale czesciej pani jest tak miła że gdy mówię jej ja lub ktoś z mych znajomych ze jest taki a nie inny problem, to tak jak bym jej rodzine zabił ona wogole jest zdziwona jak ja moge w takiej spawie zadzownic ze netu nie ma, Ostatnio nawet wysuneła ze po mimo interwencji u kolezanki serwisanta że to nasza wina, że nie potrafimy korzystać z komputerów dlatego nie ma internetu . DOSC ZE DAJA TAKIE ...ARGUMENTY ZE NETU NIE MA, DO TEGO SA NIE MILI. SERWISANCI ... :D ZERO POSZANOWANIA PRACY ORAZ KLIENTA. JESTEŚ G....? WYBIEŻESZ LIMES ;/ ja jestem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Smiecha na sali

jakoś dla mnie sieć działa ok. Uważam tez ze ceny mają najlepsze,a poza tym w każdej sieci są awarie. Jeżeli mi coś nie działało, a zdarzyło sie tak tylko 1 raz zadzwoniłam i w ciągu 10 minut problem był naprawiony. Przesada...

Sam człowieku nie wiesz czego chcesz od życia chyba.. :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0