Letnica - ocena (1) Masakra a nie dostawca internetu Letnica Sylwia - ocena (1) Tragedia!!! Codziennie brak internetu, ciągłe awarie i nikt z tym nic nie... Sylwia Sylwia - ocena (1) Korzystam z oferty Limes (TV + Internet) od 6 lat. Dokąd firma działała... Sylwia
Prawdziwy Słowianin - ocena (1) Jako dostawcy neta są beznadziejni, Gdynia Mały Kack non-stop awarie i braki... Prawdziwy Słowianin Dariusz Małecki - opinia (1) Na pierwszy rzut oka oferta najlepsza na rynku. Jednak po kilku latach mogę... Dariusz Małecki Adam. - opinia (2) Korzystam z internetu i telewizji w Limes od kilku lat. Mam internet... Adam. odbiorca usług firmy Limes - opinia (2) Niestety awarie TV zdarzają się często. Jeśli ktoś ma wybór, proszę nie... odbiorca usług firmy Limes Maciej B - opinia (1) Korzystałem przez 2 lata i gdyby nie przeprowadzka w miejsce gdzie nie są... Maciej B Przemysław - opinia (1) Od kilku dobrych lat mam od Firmy Limes internet i telewizję kablową. Owszem... Przemysław joanna - opinia (1) jestem odbiorcą internetu z Limes od 3 lat w Gdańsku Osowej. Sama jakość... joanna JL - opinia (1) Masakra totalna. Typy od ponad roku mają częste ataki DDoS które nie miały... JL Paulina - opinia (1) Mam wykupiony pakiet od ponad 2 lat. W tym czasie awaria zdarzyła się tylko 1... Paulina Sebastian - opinia (1) Mam od wielu lat i nie żałuję. Dobra stabilna firma. Godna polecenia.... Sebastian Jadwiga - opinia (1) Brak kontaktu i internetu To w ostatnim czasie już 2 raz Jadwiga Sergio - opinia (1) bardzo dobra oferta rzeczywistość: katastrofa Sergio u.n.i.k.a.ć !!! (2) Kiedyś była to całkiem niezła alternatywa dla np. multimedia. A teraz? Nie... żuk klient - opinia (1) Rwący się codziennie internet, brak możliwości dodzwonienia się na infolinię! klient Była klientka - opinia (1) Od miesiąca nie mam tv, ale to najmniejszy problem bo i tak oglądają tylko... Była klientka A - opinia (1) Hallo, do momentu kiedy jestes klinetem i placicsz sa mili, ale jesli masz... A Nie rozumiem większości tutejszych opinii... (1) Korzystam z usług firmy Limes do około 2 lat w Gdyni. Niedługo kończy mi się... Robert