a mi działa (1) Nie wiem co ludzie marudzą. Usługi są, działają, cena atrakcyjna. Internet... zbigniew Duży pozytyw (2) Nie dość, że bardzo kulturalna obsługa, mega miłe panie na infolinii, które... Luiza Awarie w piątek o 16 o ich specjalność (1) Albo w sobotę rano. Brak internetu, brama nie odpowiada. Koszmarna obsługa,... Robert
Płać i płacz (2) Niska jakość usług, internet z częstymi przerwami i mocno falującą prędkością... Stały klient Koszmar (2) mam ich internet od 5 lat, i byłem zadowolony. To co natomiast dzieje się od... Leszek Słabo (2) Umowa od 2 lat. Było wszystko fajnie, pięknie. Wręcz cudownie. Od 3-4... Karolina Nie polecam (1) Nie polecam Limesa z uwagi na fatalny kontakt z obsługą klienta, wogole nie... Agnieszka Polecam! (2) Zdecydowanie polecam internet Limes. Przez 6 miesięcy żadnych problemów, gdy... KrólowejBony Ostrzegam! Omijać ich szerokim łukiem (1) Naliczają chorendalne stawki jak ktoś zapomni przedłużyć umowy. Obsługa... Marcin L ZADOWOLONY KLIENT (3) Witam. Od maja 2017 jestem szczęśliwym posiadaczem usług firmy LIMES. Po... Przemek D.- zadowolony klient Beznadziejna. (1) Beznadziejna obsługa, beznadziejny router, wieczne problemy z tv i z... Tomek Zależy dla kogo. (7) Posiadam internet od Limesa od końca 2014 roku. Na początku wszystko bylo w... Filip POLECAM (1) Polecam nowym klientom, po dwóch latach bezawaryjnego działania! być może... Magu Totalna porażka (3) Nie polecam, w awaryjności pobijają swoich konkurentów. Od 4 lat korzystam z... Wioleta Awaryjność, beznadziejna obsługa klienta (2) 1. TV się wiesza, internet faktycznie ma do - mało kiedy osiąga odpowiednią... Zdenerwowany Odradzam, regularne awarie (4) Prędkość internetu niezła i nie oszukiwana, niestety regularnie zdażają się... Michał Symetryczne łącze w dobrej cenie (1) Mam już dwa lata łącze światłowodowe, właśnie przedłużyłem umowę na kolejne... Maciałek Szok (2) Po tym jak miałem internet z Vectry i zszargane nerwy to dostałem szoku na... mirogd limes internet polecam (2) Mam internet od 2 miesięcy i jestem bardzo zadowolony, zainteresowanych... krzykus jestem zachwycona (3) przez 4 lata męczyłam się z Vectrą, aż wreszcie przeiosłam się do Limes. Mam... emi