Swięta, święta, święta..... (1) Nie posiadam żadnych zastrzeżeń do usług firmy Limes, zawsze działa tak jak... Batrula_Gdynia Smiecha na sali (2) A wiec tak wypowiem się ogółem. Ja, moi znajomi przejęci po sieci KOLONIA-NET... UBERKRZYSIEK Dobrze jest (1) Operator jak operator. Są plusy i są minusy. Mimo to uważam, że dają rade i... Dariusz
pełen profesjonalizm (1) Po zgłoszeniu usterki nastąpiło jej błyskawiczne usunięcie mimo, że usterka... Przemysław Kuliński Umowa (1) Wyjechałem do pracy za granicę. Syn w domu, internet podłączony, rachunki... Zadowolony abonent Keine probleme (1) Kiedyś jakieś problemy, długie awarie nikt nic nie wie ogólnie parodiaaaa na... Devillo dziadostwo (1) zgadzam sie z jednym z poprzednim postow – Limes to ...... oprocz tego... UR Firma krzak (2) Przejęli mnie z M...., który był taki sobie. Limes nie jest taki sobie, on... MrX Wyłudzają pieniądze (1) utrudniaja zerwanie umowy. Po odłączeniu Internetu naliczaja opłaty w taki... Jacek Dziadostwo, jestem klientem przejentym po Multiconie (2) kupiony jak kot w worku. Niestety jakość gorsza niż poprzednio. Awarie bardzo... Adis polecam internet (1) Jestem w Limesie już od około 1,5 roku i jestem bardzo zadowolony. Lepszego... mieszkaniec Karwin Wiszące Ogrody (1) Lokalizacja – Gdańsk, Wiszące Ogrody. Korzystam odkąd się... Przytulny z Przytulnej NO COMMENT (1) Mieszkam na Jarzebinowej (Gdynia, Dąbrowa - domki). "Najemnik" wypowiadajacy... Normalna Do naiemnika (1) Jako mieszkaniec i użytkownik tej małej sieci o której pisze Naiemnik ale... Marek w tych wszystkich opiniach brakuje lokalizacji (1) ludzie piszcie skad jestescie , Limes przejmuje sieci w roznym stanie i... tumek jedna wielka trauma (1) firma przejeła naszą sieć lokalną kilka miesięcy temu od jakiejś małej... Naiemnik Koszmar (1) Umowę mam od 2007 roku, przejęli sieć osiedlową po kimś tam. Bez przerwy... J.W. zadowolony (1) To już 3cia firma która dostarcza mi internet, i muszę powiedzieć że widać... Grzegorz Cos tu jest nie tak (1) Tez przejeli mnie po Multiconie i prawde powiedziawszy nie wiem o co wam... Kaha.GdyniA Jest OK! (1) Super internet dla grających w sieci. Ceny przystępne, u mnie awarie się do... Marcin