BEZNADZIEJA (1) to jest kpina... niepolecam... po 1: internet przerywa po 2: 2mb internet... Aigor Super (1) Najlepszy dostawca internetu jakiego miałem w życiu, a przewinęło się kilku w... trance PORAŻKA (1) BRAK SŁÓW NA NICH CIĄGLE AWARIE BRAK PROFESIONALIZMU TYLKO CHCĄ KASE I TO... WITOSSS
cena/jakosc jak najbardziej ok :) (1) - pani telefonistak sklerotyczka - to jeden minus, - brak info na stronie o... G. Firma super (1) Ja bardzo polecam tą firmę. Posiadam od nich od 2 lat IT i nie narzekam.... Magda bardzo pozytywnie (1) Jest bardzo dobrze, śmiga super i mało awarii. POLECAM!!!! Mateusz B. opinia + (1) Polecam firmę LIMES jako dostawcę internetu, daję im 5, może być z plusem Grzegorz Dudek wer - opinia (1) Ja również byłem klientem multiocnu, którego sieć w porównaniu z obecną była... wer Totalne dno! (1) Jestem w Limesie od ok. 2 miesięcy od momentu przejęcia przez nich firmy... Marcin megadramat (1) od momentu jak sie multicon sprzedal limesowi jeden wielki dramat, jak już... kris limes jaknabardziej TAK (1) jestem ich klientem przeszlo 2 lata czesto sie przeprowadzam ale jakos tak... Zadowolony kliient bardzo tak sobie... (1) awarie niestety częste. obsługa miła. czas reakcji nienajlepszy. bardzo... W Katastrofa (1) Byłem w multconie niestety ta firma sprzedała sie limesowi! Myślałem ze... Luki Bardzo dobry operator (1) w sieciach na dolnym wrzeszczu wszystko jest ok. predkosci zgodne z zapisem w... atz ogólnie cieniutko (1) częste awarie,bywa że net gdy zniknie w piątek po 15 pojawi się dopiero w... IaneShine W odpowiedzi na poprzednią opinię (1) Nawiązując do poprzedniej opini jako prawcownik Limes s.c. od ponad trzech... Darek Nie dajcie sie zwiesc tej firmie!!!! (1) Bylem z nimi przez dwa lata. Przez pierwszy miesiac bylo wszystko w porzadku,... zuber jestem klientką od ok. 3 lat (1) i mogę stwierdzić że niestety połączenie internetowe oferowane przez Limes to... Karolina tragedia (1) gdyby nie 12 miesięczna umowa juz dawno bym odpuścił. non stop awarie... slaw A ja nie pracuję w Limes i mówię, że .... (1) morenowy Limes to dno! nie mogę nawet wysłać opinii, bo muszę ciągle oglądać... Jaku-b