Polecam!!! (2) Jestem bardzo zadowolona z jakości usługi, obsługi klienta. Przez 3 lata... Krystyna Tragedia (3) Umowę mam podpisaną z firmą Limes na dostarczanie internetu na 100Mbs na... Magda Zadowolona klientka (1) Posiadam internet z Limes od kilku lat i naprawdę nie mam żadnych zastrzeżeń,... Ewa
Jestem zadowolony (1) Udało mi się wstrzelić w promocję internetu światłowodowego za śmieszne... Autor007 oferta i obsługa (2) Starym klientom oferują gorszę warunki niż nowym (ostatnio dostałem ofertę... marihoff Polecam gorąco (1) Jestem klientką od ponad 5 lat. Bardzo sobie cenię indywidualne podejście do... Czesia zdecydowanie polecam (1) zdecydowanie TAK! tanio, szybko, a obsługa Klienta zawsze niezawodna,... klaudia Nie mogę nic zarzucić (1) a wręcz ciężko by było się o cos przyczepic.. Od paru miesiecy korzystam z... Darek Najlepszy (1) Moi drodzy, nie wiem co kierowało waszymi opiniami, ale korzystam z usług... pawel9933 Żebyście tylko nie mieli u nich awarii (1) To kolejna moja opinia o firmie Limes po w miarę spokojnym korzystaniu z... Mariusz Hoffman Limes - szukam osoby, która mnie poleci (4) Hej, szukam osoby, która mnie poleci w Limes. Proszę o kontakt tel. 50359394... agulek FACHOWO i KONKURENCYJNIE (2) Serdecznie polecam LIMES i jego usługę internetową. 18 marca rozpocząłem... Przemek-Osiedle 5 Wzgórz Gdańsk Mogłoby być lepiej... (1) Korzystam z internetu i telefonu stacjonarnego tej firmy. Niestety z dnia na... Paweł HUB DC LIMES (2) Korzysta ktoś jeszcze z huba dc++ w limes? Pamiętam,że jeszcze za czasów... Marian Zadowolona klientka (1) Bardzo polecam firmę Limes, korzystam z telewizji kablowej jak i internetu.... Martyna TV w Limes (1) Witam, chciałbym sie dowiedzieć czy ktoś z Was korzysta z usługi telewizji w... GDBart Tomasz - opinia (5) Przez ponad 1,5 roku nie trafiłem na żadną awarię (a korzystam często). Do... Tomasz limes polecam (1) INTERNET dobry , obsługa wspaniała . polecam. grunge polecam (2) Korzystalismy z Limes przez kilka lat, rzadko zdarzaly sie awarie. Jesli taka... aik Nie polecam,wrecz odradzam !!!!!!!!!!!!!! (1) Internet od wielu miesięcy wolno chodzi,wolno ładuje,kontakt kaszana!!!... kaja