Neutralnie (1) wady: -Umowa Zawiera ukryte oplaty po wygasnieciu umowy (tzw ulga czasem i... dsp32bit limes polecę (1) Mam internet z Limes, jestem w 100% zadowolona, polecam i chętnych polecę,... krzykus nie zależny na klijentach (1) odradzam firmę chyba że macie dużo czasu i cierpliwości, może i mają... rychu
dobry i tani necik (2) Mam neta od ok 3 lat i generalnie nie mam powodu do narzekania. Wcześniej byl... gatezz_gdynia Pytanie (2) Czy w chwaszczynie także jest możliwość korzystania z usług LIMES? Chcę się... Jakub Limes i torrenty (1) Witam!! Macie może problem z seedowaniem ?? pozdrawiam Qzm CORAZ GORZEJ Z WAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Sieć ogólnie jak już działa to nie ma WIĘKSZYCH zastrzeżeń. Niestety ale... Zdzisław Witam użytkowników internetu od LIMES (1) Bardzo proszę o kontakt kogoś z użytkowników wspomnianego dostawcy internetu.... Maciej Super dostawca (3) Jestem u tego Operatora już od około 11 miesięcy i jestem bardzo zadowolony.... Zadowolony klient Polecam wszystkim (1) Mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim firmę Limes. Internet u nich mam... Judyta bgs - opinia (1) Niestety, ale nie polecam tej firmy nikomu. Umowę mam podpisaną od sierpnia... bgs wszystkim co chcą oszczędzać Polecam (1) szybkie podłaczenie, internet smiga mi jak błyskawica... polecam Pozdrawiam... Marekl Nie traccie pieniedzy (2) Jakosc bardzo slaba, z interentu korzystam glowie dla gier online, niestety... kaver miałem problem chwilowy (1) szybkosć obslugi internet naprawiony w mig mbgdynia Generalnie (4) Zdażają sie awarie owszem ale gdzie sie nie zdazają:) ostatnio nawet... Adam internet od lajmesa (2) Wystartowałem netem do lajmesa w lipcu i jest si. Zobowiązanie na 9 miechów i... Mikuła_GDA więcej za tyle samo (1) nie dosyć, że przy przedłużeniu umowy dostałem rabaty to jeszcze o 200%... Bogdn zakłamani!!!!!!! (2) nie wiem ile jest prawdy z tego co mówią wasi serwisanci, ale na pewno... nie polecam za często awarie:( (1) Co tu dużo pisać, mają awarię jak tylko pogoda się zmieni i to nie rzadko... webmaster Jest OK ! (1) Jest ok, podpisałam umowę walentynkową i bardzo się cieszę, bo internet... Gabryśka