Zależy dla kogo.
Posiadam internet od Limesa od końca 2014 roku. Na początku wszystko bylo w porządku, ale z czasem pojawiły się problemy. Ich urządzenie (router) jest tak słabe że kiedy jest ono na parterze to już na piętrze są 2 kreski sygnału. Jeżeli korzystasz z internetu tylko w przeglądarce to jest spoko, ale jak grasz w różne gry to nie jest kolorowo. Ping w grach (na Wi-Fi) skacze do 1000, nie da się normalnie grać. Jedyną opcją na rozwiązanie tego problemu jest gra na kablu, ale tu także pojawiają się problemy. Nie ma dnia bez utraty pakietów. W nocy sytuacja jest lepsza bo nie ma lagów oraz packet lossu. OK, internet jest szybki, mam niski ping na serwerach ale nie mogę grać jak co chwile mnie cofa do tyłu.
Podsumowując: internet od Limesa sprawdzi się jeżeli nie grasz w gry i użytkujesz internet casualowo, ale jeżeli jesteś graczem tak jak ja to polecam posiadanie internetu od dwóch dostawców, bo jak na razie to w dzień gram na miedzianym internecie a dopiero w nocy kiedy jest wszystko stabilnie na światłowodzie.
Podsumowując: internet od Limesa sprawdzi się jeżeli nie grasz w gry i użytkujesz internet casualowo, ale jeżeli jesteś graczem tak jak ja to polecam posiadanie internetu od dwóch dostawców, bo jak na razie to w dzień gram na miedzianym internecie a dopiero w nocy kiedy jest wszystko stabilnie na światłowodzie.