Śmieci w Gdańsku

Temat dostępny też na forum: Co? Gdzie? Kiedy?
Mam problem. Usiłuję zdobyć odpowiedź na pytanie "Co dzieje się ze śmieciami w Gdańsku". Czy mógłby ktoś udzielić mi jej?
Z góry dziękuję.
Peciu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Śmieci w Gdańsku

nie wiem jak teraz, ale jakiś czas temu na Szadółkach było wysypisko śmieci i tam można było je znaleść...

Ja mieszkam blisko Wysypiska w nowych blokach.Nadal jest tam wysypisko śmieci.Ale teraz od Marca lub od kwietnia będzie utylizacja.Zatrudnią tam 60 osób do pracy.Pozdrawiam

Ostatnimi czasy śmieci leżą na nie sprzątanych ulicach i w przepełnionych przydomowych śmietnikach które nie są opróżniane. To zasługa ostatnio wybranych nowych (starych ) władz miasta które są ponad takie przyziemne sprawy jak dbałość o jakość życia mieszkańców którzy na nich głosowali. Przecież następne wybory dopiero za cztery lata.

Jak to co? Są składowane na Wysypisku śmieci na Szadółkach. Tak zawsze było...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chcesz je zjeść ??

smieci?? jakie smieci?? jakie wysypisko na szadolkach?? to jest renomowany zaklad utylizacji oraz przetworstwa odpadow organicznych i nieorganicznych na najtansze ze wzgledu kosztow produkcji biopaliwo spokojnie mogace zastapic benzyne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Nowa Pólnica (3 odpowiedzi)

Budynek powstaje w części dzielnicy Jasień, gdzie pod ręką jest rozwinięta infrastruktura, której...

Oliwkowa Park (24 odpowiedzi)

Oliwkowa Park znajduje się w części Gdańska, która w ostatnich latach niezwykle się rozwinęła....

Linea (25 odpowiedzi)

Składające się z zabudowy wielo- i jednorodzinnej osiedle Linea powstaje na styku dwóch dzielnic:...