SMOK Wypożyczalnia Samochodów

Wypożyczalnie samochodów

Sopot, al. Niepodległości 705/707

Ela - opinia (1) świetna obsługa, przystępne ceny, możliwość zapłaty w obcej walucie, auto... Ela POLECAM!!! Kasia (1) jestem bardzo zadowolona z jakości obslugi miła uprzejma, ,ceny przystepne... Kasia szybko sprawnie profesjonalnie (1) Wynająłem już kilka aut od firmy Smok. Wszystko szybko i sprawnie a co... Grzegorz Kartyski
Super (1) Jestesmy bardzo zadowoleni z autka. Czyste ,sprawne. Obsluga bardzo mila.... Iza Krystyna - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z jakości obslugi miła uprzejma mimo mojego... Krystyna Grzegorz Łozowicki - opinia (1) Bardzo dobra firma POLECAM - Jestem bardzo zadowolony, auto zawsze tylko od nich Grzegorz Łozowicki ford fusion (1) fantastyczna mila obsluga /duzy wybor na czas podstawiony samochod na... Angelika G. I recomend it to everyone !! (1) Very straightforward, excellent service, fast and without a fuss. On time to... Tatiana Talbi Polecam! (1) Wypożyczałem tutaj już 6 aut. Za każdym razem jestem bardzo zadowolony. Auta... Maciek86 Polecam (1) Usługa pozostawiła bardzo miłe wrażenie ogólne. Samochód podstawiony na czas,... Krzyś polecam (1) Szybko, czysto, bez komplikacji. Bez nadmiernie gorliwego sprawdzania... Malgorzata Turowska opinia (1) Wynająłem Nissana super autko!!! Czyściutkie i super się jezdziło .Obsługa... Henryk Aksamitny krajewski krzysztof - opinia (1) Wynajalem renault clio samochod czysty pachnacy podstawiomy na czas z... krajewski krzysztof