NAJLEPSZE STUDIO TAŃCA ! (1) przed smu chodziłam do dwóch innych szkół tańca, które były zdecydowanie dużo... ja : > NIE POLECAM!!! (1) Uważam, że osoby, które wypowiadają się powyżej nie wiedzą co mówią, są na... ktos Zaje !!. (1) Polecam, bardzo polecam SMU. To najlepsze studio w 3mieście! Instruktorzy... Niki ;d
Super (1) Naprawdę polecam.Jest tyle styli,że naprwdę jest w czym wybierać.Instruktorzy... takajedna Smooth Moves jest UNIQUE (1) ... tam sie czuje pasje, klimat jest przystepny dla wszystkich, kazdy... Dominika Zdecydowanie NIE POLECAM (1) Zdecydowanie NIE POLECAM W tym studiu tanca wiekszosc styli jest zrobiona na... byly uczen Polecam ! (1) Najlepsze studio tańca w jakim byłam ! Niepowtarzalna... Angela ; ) WOW!!!!!!! (1) No nie mam słów! Jak w BDC w Nowym Yorku, max profesjonalnie, wszystie style,... Kassper Smooth Moves Unique!!!!!!!!!! (1) Popieram wszystkie w/w komentarze!!!! Do zobaczenia w studio SMU!!! gosia* mega super studio :D (1) swietne warunki do nauki, super instruktorzy :D niech wpada każdy kto chce... ja:D SUPER STUDIO !!! (1) Świetna atmosfera, super ludzie, profesjonalni instruktorzy:D Każdy napewno... Paula;) Super Studio (2) Fantastyczna atmosfera,profesjonalni instruktorzy,dogodne godziny zajęć.... tancerz94