ArtDag - ocena (1) Rewelacyjna placówka. Nasza Córka mówi, że jest to Magiczne Miejsce. Naszą... ArtDag Pawel Jasik - ocena (1) Jak dla mnie placówka rewelacyjna z indywidualnymi podejściem do dziecka nasz... Pawel Jasik Anna - ocena (1) Zaangażowana i cudowna kadra, super zajęcia pozaprogramowe w pakiecie... Anna
DagArt - ocena (1) Rewelacyjna placówka. Nasza Córka mówi, że jest to Magiczne Miejsce. Naszą... DagArt Lesia - ocena (1) Polecam te przedszkole )bardzo miła atmosfera i fajne podejście do dzieci) Lesia Natalia Lisogor - ocena (1) Przedszkole Smykowo to wspaniałe miejsce. Moje dziecko czuję się w nim bardzo... Natalia Lisogor Olga Demukh - ocena (1) Najlepsze przedszkole. Dwójka dzieci chodziła tutaj i jestem bardzo... Olga Demukh Olena - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona w przedszkola Miłe panie, dobre jedzonko, fajne... Olena Ewelina i Bartek - ocena (1) Obie nasze córki posłaliśmy do Smykowa. Przekonała Nas bogata oferta zajęć... Ewelina i Bartek Vitalii - ocena (1) Najlepsza przedszkola Bardzo polecam Vitalii Grzegorz Jaworski - ocena (1) Nasz syn uczęszcza do przedszkola Szmykowo już drugi rok. Jesteśmy bardzo... Grzegorz Jaworski Kataryna - ocena (1) Przedszkole Smykowo idealne miejsce do mojego syna. Świetna kadra, szeroki... Kataryna Monika - ocena (1) Przedszkole Smykowo to placówka pełna pasji , ciepła i indywidualnego... Monika Marta - ocena (1) W Smykowie czujemy się jak w domu. Panie miłe, uśmiechnięte i zawsze chętne... Marta Monika Kiraga - ocena (1) Polecam przedszkole Smykowo. Panie oddane dzieciom , dużo zajęć dodatkowych ,... Monika Kiraga Agnieszka Lewis - ocena (1) Wspaniałe przedszkole, świetna kadra, syn je uwielbiał, każdy mega... Agnieszka Lewis GO4Robot Gdańsk - opinia (1) Przedszkole Smykowo to placówka, w której dzieci mogą uczyć się i bawić w... GO4Robot Gdańsk Kasia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z tej placówki. Panie naprawdę lubią dzieci.... Kasia Najlepsze przedszkole (1) Witam, Dziś przyszedł ten smutny dzień pożegnania się ze smykowem, ponieważ... Natalia Polecam wszystkim Smykowo (1) Polecam wszystkim! Już dwójka moich znajomych zapisała tu swoje dzieci. Panie... Joanna