Strzyżenie (1) Bardzo sympatyczna obsługa i dobra jakość wykonywanej usługi. Serdecznie... Justyna Rewelacyjny Salon (1) Polecam wszystkim!!! Do salonu przyszam na ratunek po bardzo nieudanym ombre,... Monika 100 % SATYSFAKCJI I PROFESJONALUZMU (1) Od kilku miesięcy korzystam z usług Maćka i za każdym razem wychodzę w pełni... Joanna
nie polecam (2) O ile sama obsługa jest na dobrym poziomie, nie mogę tego samego powiedzieć o... KL Agnieszka - opinia (1) Długo nie mogłam przekonać się, aby oddać się w ręce kogoś nowego i pomimo... Agnieszka Rewelacja!! (1) Jestem po pierwszej wizycie w tym salonie i jestem zachwycona jej... Mój fryzjer (1) Wizyta u fryzjera często wiąże się ze stresem, zwłaszcza jak nie znamy... K. Polecam!!! (1) Korzystam z usług salonu od roku. Pierwsza wizyta zaczęła się od oceny stanu... Anna polecam Maćka:) (1) Niedawno "odnalazłam" Maćka i jestem zadowolona z fryzury, koloru i na pewno... Gosia Maciek - świetny fryzjer (2) Po przeczytaniu pozytywnych opinii odnośnie Salonu zdecydowałam się... Paulina Fantastyczne miejsce i fantastyczni FRYZJERZY:)) (1) korzystam z usług w tym salonie od jakiegoś czasu i wiem,że jest to miejsce z... Ewelina Matthias Hair Design (1) Jakoś usług jaką wykonują,kosmetyki na których pracują,i to jak idealnie... Patrycja świetny salon! (1) Zarówno pan Maciej jak i pani Julita to prawdziwi profesjonaliści. Słuchają... Elżbieta Zadowolony klient (1) Zdecydowanie polecam, bardzo miła i profesjonalna obsługa. Mycie i masaż... Krzysztof b1edrona - opinia (2) Niestety ja byłam jakiś czas temu u Pana Maćka na farbie, niestety jestem... b1edrona Profesjonalizm na najwyższym poziomie ! (1) Moją dzisiejszą wizytę u Maćka podsumuję jednym słowem - REWELACJA ! Jestem... Asia Pełen profesjonalizm (1) To była moja pierwsza wizyta w tak rewelacyjnym salonie. Po wielu... Kasia Po prostu NAJLEPSZY!!!!! (1) Wreszcie po kilkunastu latach ciągłych poszukiwań i rozczarowań znalazłam... Ola Najlepszy! (1) Maciek działa cuda!, polecam i zapewniam, że nie da się wyjść z tego salonu... Magda Gorąco polecam :) (1) Po raz kolejny wyszłam usatysfakcjonowana :) Maciek dobrał mi nowy odcień na... Eulalia