Polecam gorąco! (1) Polecam gorąco to profesjonalne solarium, przemiła obsługa i ŚWIETNE lampy!... Sylwia ... (1) Uważam, że salon troszke zaniedbał swoje obowiązki ... To prawda lampy w... ;D :) (1) super,świetnie ,rewelka :) jestem zarany jak smok :) Bardzo dobre lampki :)... yesterdey
TRAGEDIA!!!!! (1) LAMPY WOGOLE NIE OPALAJA.... JESTEM OSOBA PODATNA NA LAMPY A TE NIC.... ;/... ZAUFANA Tomi - opinia (1) super salonik,super opalanie,super obsługa...:):* Tomi :) (1) naparwde fajne sloarium, szczegolnie pan ktory mnie czasem obsługuje:) hmmm,... D. moim zdaniem najlepsze studio na Pomorzu. (1) serdecznie polecam to studio, zawsze świeże lampki i bardzo dobra obsluga,... MaR tYnA :) (1) Najlepsze solarium na jakim byłam :) Moni I WROCIłA :D (1) MAM NADZIEJE ZE PAMI ANIA WROCI NA SOLARIUM BO DOSZLY MNIE SLUCHY ZE JUZ... P JUZ WRZESIEN A JEJ JESZCZE NIE MA :( (1) TAKIE TAM MALE PYTANKO DO SZEFA CZY PANI ANIA PRACUJE JESZCZE U WAS CZY MA... KTOS ;( (1) BARDZO MI BRAKAJUE TEGO PIEKNEGO USMIECHU PANI ANI MA NADZIEJE ZE JESZCZE GO... STALY KLIENT no i znowu pojechala ;( (1) doniosly mnie sluchu ze pani Ani znowu nie ma i pisze z zapytaniem kiedy... staly bywalec ;D nowe lamki ;D (1) Jeszcze lepsza opalenizna dzięki wymianie lampek ;D i ślicznie uśmiechnięta... cichy wielbiciel ! najlepsze solarium pod słońcem ! (1) bardzo polecam wszystkim :-)) MAzi