Byłam po raz ostatni (1) Nieprzyjemna obsługa! Pierwsze solarium, w którym czułam się strasznie... anna Niestety jestem zawiedziona. (1) Rezygnuję całkowicie, pieniądze wyrzucone w błoto. Wole troszke więcej... Olivia :-( - opinia (1) jestem stałą klientką ale ostatnio zniechęciłam się do korzystania z tego... :-(
....... (1) Solarium ogólnie jest dobre jestem stałym klientem wraz z moją dziewczyną od... Tomczak ;) (1) Solarium godne polecenia;)) obsługa miła;) atmosferka także;)) Oljena itam91 - opinia (1) Bardzo fajne solarium, swietny klimat. No i wreszcie meżczyzna za ladą!:) pzdr itam91 POLECAM!!! (1) Świetna obsługa, bardzo dobre łóżka, polecam wszystkim, ktorzy cenia sobie... zabek69 Tropikalne miejsce :-) (1) Solarium jest jedyne w swoim rodzaju. Niesamowity klimat oddający urok... Domelos Polecam (1) Łużka bardzo dobre, obsługa również - poza jedną nową młodą panią. ceny... dekon ok (1) solarium jest czyste aż chce sie korzystac z opalania atmosfera jest miła... Marlena rewelacja (1) rewelacja Agata