Monika - opinia (1) Jak dla mnie solarium na 6. Miła, pomocna i profesjonalna obsługa (nie to co... Monika Vacoo i paznokcie (1) Tak jak właścicielka mówi .. w salonie trzeba czuć się swobodnie, jak w domu.... Zadowolona gorąco polecam (1) Witam Moja wizyta zaczeła się od zakupu na gruponie wejść na VACU . Nie dość... Sylwia
Super obsługa!!! (1) Jestem bardzo zadowolona, korzystam z wielu usług w salonie. Bardzo miła i... Karolina SUPER ! (1) Zdecydowanie polecam to solarium. Już po otwarciu drzwi można poczuć super... Stała klientka JESTEM STALA KLIENTKA (1) Korzystam z uslug pan od lat i szczerze polecam , robie tam pazurki,... Justyna Iza - opinia (1) Lubie tam chodzic, czuje sie tam bardzo dobrze,sa lozka stojace i... Iza Mile zaskoczona (1) rzadko trafia sie tak miła i profesjonalna obsługa,sama nie wiedziałam czego... paskuda GODNE POLECENIA (1) Obsługa super-miłe Panie,zawsze służące pomocą. Ładnie i szybko robione... Dorota rewelacja!!! (1) jestem bardzo zadowolona za każdym razem jak wychodzę z tego salonu!... Ania REWELACJA!!! (1) Trafiłam zupełnie przypadkiem bo w 'moim' solarium była kolejka... Pani... Emi