Solid Security Sp. z o.o.

Agencje ochrony Konwoje

Gdańsk, Marynarki Polskiej 100

Grzegorz - ocena (1) Jest ok. Nie mam zastrzeżen do współpracy. Grzegorz Aleksander - ocena (1) Nastąpiła duża poprawa jeśli chodzi o solid w Gdańsku i bardzo mnie to... Aleksander Rafał - opinia (1) Porażka Nikomu nie polece tej Agencji Rafał
nieterminowe wystawianie faktur za usługi (4) Jestem ich klientką od paru lat. Od początku współpraca układa się źle.... Kowalewska biuro klienta nie istnieje (2) klient jest ważny do momentu podpisania umowy...podczas montażu, miałam... agata nieSOLIDna Firma (3) Zdecydowanie NIE POLECAM współpracy z firmą Solid Security. Firma Solid... Sebastian Wielgus Pracownicy patrolujacy obiekty w dzielnicy Strzyza sa niegrzeczni (1) wlasnie zaczepilo mnie dwoch pracownikow solid. za stanie przy obiekcie w... Zimek porażka - nie polecam (2) firma stworzona tylko do oszukiwania ludzi. patrol przyjeżdza po 70 minutach.... mike Ochrona na dworcu glownym gdansk (1) W dniu 27 .08.2015 ok godz. 8.20 bylam na przystanku pks z ktorego odjezdzaja... rademenes5312@wp.pl PODZIĘKOWANIE ZA POMOC W ZAŁATWIENIU SPRAWY (1) Jedyna firma mimo tak wielu negatywnych opinii w internecie potrafiła mi... Paweł oszuści (1) Unikajcie tej firmy,ich specjalisci od alarmow tak je przerabiaja zeby czesto... prawo .... (1) Nachodzą klienta żądając rzekomych zaległości finansowych - odstraszają... Barbarossa61 recepcja/ciec waterlane (2) chce zlozyc skarge na skandaliczne zachowanie portiera z firmy solid... Malgorzata TRAGEDIA !!! (1) Płaciłem im pieniądze pół roku, kiedy okazało się, że w ogóle nie byłem... Zbigniew obsługa klientów (1) Witam. Pracownik ochrony (starszy pan - cieć ), który powinien udzielać... Janina