Solidny zakład, krótko mówiąc. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
Nie wiem czy inni klienci spotkali się z chamską obsługą, ale wiem, że często działa tutaj coś takiego jak "akcja-reakcja". Osobiście kulturalnie wyjaśniłem na czym polega problem i tak też zadawałem wszelkie pytania i w związku z tym mogłem liczyć na kulturalną obsługę. Pan Andrzej wymienił u mnie w aucie cały zamek, ponieważ stary zamek - jak sam zobaczyłem - nie nadawał się już do dalszego użytku. Poradził sobie z problemem dość szybko i zamek śmiga, aż miło, zatem jestem bardzo zadowolony z obsługi. Za przystępność cen dałem ocenę 5, ale prawdę mówiąc nie wiem czy tyle ile zapłaciłem, to było dużo czy też mało, gdyż nie znam rynku, ale na pewno nie był to majątek.
Z usług tego punktu korzystałem również kiedyś już wcześniej, gdy musiałem dorobić zwykły kluczyk mieszkaniowy oraz kluczyk do szafki i usługa była wykonana bardzo szybko, niemal w mgnieniu oka, a samych dorobionych kluczyków nie trzeba było poprawiać :)
Z usług tego punktu korzystałem również kiedyś już wcześniej, gdy musiałem dorobić zwykły kluczyk mieszkaniowy oraz kluczyk do szafki i usługa była wykonana bardzo szybko, niemal w mgnieniu oka, a samych dorobionych kluczyków nie trzeba było poprawiać :)