Viwaldi - ocena (1) Super fachowiec nigdy sie nie zawiodłem dorabiane klucze zawsze pasuja bez... Viwaldi Bartek - ocena (1) Gorąco polecam, konkurencyjne ceny ! Bartek Pełne zadowolenie (1) Bardzo sprawnie i rzeczowo potraktowanie klienta zgłaszającego się z... Maciek
Zagubiony pilot (1) Nie polecam. Chciałem naprawić pilot centralnego zamka niestety okazało się,... Michał Żenada (1) Nie polecam serwisu dorabiania kluczy w Gdyni w Tesco. Brak kompetentych... Asia Ekspresowa usługa i pełen profesjonalizm (1) Klucze do BMW naprawili za 1/10 serwisowej ceny. Wojtek Solidny zakład, krótko mówiąc. Nie mam żadnych zastrzeżeń. (1) Nie wiem czy inni klienci spotkali się z chamską obsługą, ale wiem, że często... Johnny Super sprawa jestem bardzo zadowolony (1) Elegancko i konkretnie Pan Andrzej ma OLBRZYMIĄ wiedzę o swoim fachu.... Adam Nie polecam. (1) Tak jak napisał Pan u góry. Byłem tam ostatni raz... Mówię, że klucz nie... Dawid sodowa uderzyła do głowy (1) niestety facet w tesco w Chyloni powinien udać sie na leczenie. Krzyczenie na... Przemek