Sopocki Młyn

Pierogarnie Jedzenie na wynos

Sopot, al. Niepodległości 899

Szary człowiek - ocena (1) Jesteśmy po czymś obiadopodobnym w Sopockim Młynie . Kucharz skupia się na... Szary człowiek Rafal - ocena (1) Pysznie, dużo i dobra relacja jakości oraz wielkości potraw do ceny. Rafal Patrycja - ocena (1) Uwielbiam ,polecam Patrycja
Cypis - ocena (1) Obsługa ma problemy z zapamiętaniem zamówionych dań,słowo przepraszam nie... Cypis Joanna - ocena (1) pielimieni najlepsze w 3miescie!:)) Joanna Malgorzata - ocena (1) Serwują dużo dań mącznych. Słabe menu. Obsługa lekko arogancka i niezbyt... Malgorzata Iza - ocena (1) Danie: sałatka z wątróbką :Na mój komentarz że wątróbka jest zimna i twarda... Iza Gość - opinia (1) Młyn to dobra nazwa w sensie negatywnym.. gdzieś zagubiło się to klimatyczne... Gość Sopocianka - opinia (1) Wnętrze nieklimatyzowane. Mimo zwalniających się miejsc w ogródku klient... Sopocianka Joanna - opinia (1) Dramat, knajpa niby otwarta ale mają godzinę postoju bo nie są wstanie... Joanna Katarzyna - opinia (1) Wspaniałe miejsce i klimat. Obchodziliśmy tu urodziny mojego męża, było... Katarzyna Marta - opinia (1) Miejsce rewrlacyjne. pan Tomasz skradł moje serce Do takiego miejsca się... Marta Michał - opinia (1) Bardzo ciekawe klimatyczne miejsce z bogatą ofertą śniadaniową. Doskonałe... Michał Klaudia - opinia (1) Kelner Tomasz sprawia że chętnie chce się tu przychodzić! Klaudia Kuba - opinia (1) Obsługa przeciętna, ceny za wysokie. Ciastko 22 zł. Herbata 14 zł. Kuba Jerzy Jurewicz - opinia (1) Atmosfera wakacyjna, obsługa miła. Nie trafiłem na wesołego kelnera. Jadam... Jerzy Jurewicz wirażowy - opinia (1) za głośno, nie ma wewnątrz klimy!!!!! wirażowy Gosia - opinia (1) Pierogarnia to już raczej przeszłość, teraz stawiają na pizze i dania... Gosia Emerytka - opinia (1) Czeka się długo i można się nie doczekać, w sumie proste jedzenie dobra kawa... Emerytka Ada - opinia (1) Swietne pierogi- najlepsze. Polecam Ada