Sopocki Młyn

Pierogarnie Jedzenie na wynos

Sopot, al. Niepodległości 899

Natalia - opinia (1) Jesteśmy pod wrażeniem różnorodności dań, ich smaku, świeżości i genialnego... Natalia BJ - opinia (1) Pierogi przepyszne. Uwielbiam pieczone. Mam nadzieję, że w tym roku 11... BJ AR - opinia (1) Obsługa zawsze pozytywna, uprzejma, uśmiechnięta oraz pomocna. Menu ciekawe,... AR
qwerty - opinia (1) 10/10. Bezsprzecznie najlepsze pierogi w 3m. qwerty ewa - opinia (1) mix pierogów pieczonych - co kęs to cudowna i prze smaczna niespodzianka,... ewa Mika - opinia (1) Pierogi pyszne !!! Jadłam polecam, ciasto cienkie delikatne, farsz dobrze... Mika Anka - opinia (1) W Sopockim młynie jadłam już nie raz. Pieczone pierogi z kaczką są u mnie na... Anka SOPOCKI SKARB (1) Superpierogarnia i ciut wiecej, na szczescie nieprzekombinowana oferta, czuc... PanSmakosz Na pewno jeszcze skorzystamy (1) Braliśmy garaż świąteczny z Sopockiego Młynu. Jedzenie pyszne. Pierogi z... Andrzej Bardzo fajne miejsce (2) Lokal bardzo ładny, jedzenie bardzo smaczne, obsługa miła. Ceny jak na Sopot... Michał Powiem Tak...Zajebiscie (1) Witam. Byłem w niedzielę.Gdy przybyliśmy Pani Obsługującą w okularach... Radosław zdecydowanie polecam! (1) W restauracji jadłam już pierogi z mięsem, ruskie, z wiśniami. Wszystkie... Agnieszka Na pierogi tylko do Sopockiego Młyna! (1) Pierogi smażone, pieczone, z wody - rodzajów i smaków do wyboru do koloru!... Grunt to przepis! Wreszcie smaczne jedzenie na Kamiennym Potoku! (1) Byłam już 2 razy od otwarcia i zarówno pierożki (gotowane ze szpinakiem) i... AIK