Dobry specjalista (1) Polecam. Bardzo kompetentna pomoc. Terapeutka bardzo sympatyczna i... Kasia duża życzliwość i szacunek (1) Terapeutka była bardzo otwarta i życzliwa, okazywała duży szacunek. Miałem... JK polecam (1) Z zespołem SOS miałam okazję spotkać się na drodze zawodowej. Bardzo podoba... MK
Szczerze polecam (1) Bardzo fachowa pomoc. Terapeutka była bardzo profesjonalna i życzliwa, w... Mirek Polecam (1) Ośrodek w pięknym miejscu z miłą, domową atmosferą. Miły kontakt,... Anna Rewelacyjni specjaliści! (1) Polecam zdecydowanie SOS, a żeby być dokładną - polecam rewelacyjną... Weronika Emilia - opinia (1) Mam świetne doświadczenie z tym ośrodkiem. Polecam. Już pierwsza wizyta... Emilia super pomoc (1) Świetne podejście do problemów, bardzo otwarta miła atmosfera. Mam nadzieję,... Mateusz dorota - opinia (1) jeśli potrzebujcie wsparcia dobrego psychologa jeśli szukacie pomocy jeśli... dorota Warto tam być. (1) Byłam uczestnikiem warsztatów rozwojowych dla kobiet. Lepiej poznałam siebie,... Ewelina Polecam rewelacyjna terapeutka p. Figiel!!! (1) Pani Aleksandra Figiel jest świetnym specjalistą. Do swoich obowiązków... xxx Super warsztaty! (1) Warsztaty rozwinęły naszą kreatywność, pozwoliły nam otworzyć i porozmawiać o... młodzież z grupy I Pełen profesjonalizm (1) Ukończyłam właśnie u Państwa specjalistyczny warsztat w nurcie TSR. Z obecnie... Anna Polecam (1) Polecam, zwłaszcza jako alternatywę dla tradycyjnej terapii. Dziewczyny z SOS... Bartek POLECAM to słowo często pojawia się w mojej ocenie:-) (1) SOS CTSR – bez wdawania się w szczegóły bo długo by pisać:-) a ma być... AlMa Szkolenia (1) Byłam uczestniczką szkoleń i warsztatów specjalistycznych, wszystkie zostały... kobieta POLECAM (1) Od 10 lat jestem alkoholikiem, mam za sobą próbę samobójczą. Moje życie... Miguelito