Sopot-NIE POLECAM.Apeluje o rozwage

Od dłuższego czasu posiadamy kartę stałego klięta co mysle potwierdza naszą obiektywną ocenę.Korzystamy z wszystkich trzech restauracji tj.Gdansk,Toruń,Sopot.I w takiej kolejnosci chcielibysmy polecic.Spotkalismy się z niekompetencją Pani Magdy w Sopocie.Po telefonicznej konsultacji otrzymałem info.ze rezerwacja niepotrzebna-Jak bedzie miejsce to bedzie.Od mometu gdy pojawilismy się w lokalu poczulismy się niemiło.O 12.30 w lokalu 3 osoby.Gdy oswiadczylismy ze posiadamy groupon w wersji elektronicznej i komputer mamy ze soba azeby udostępnic kod grouponu i kod zabezpieczajacy odmówiono nam.Czytam groupon i nie ma info ze trzeba wydrukowac.A wiec klient z grouponem to drugorzedny klient a ze przy okazji stały to nie wazne.Dlaczego ktoś zdecydował ze Muzyka ta rodem z RMF i Z wpływa lepiej na atmosferę lokalu???Szkoda bo zawsze milo spedzalismy czas w Domu Sushi.Jesli mam polecic to Gdansk i Toruń nigdy Sopot.Tylko co ja zrobie z Grouponami na Sopot???
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Sopot-NIE POLECAM.Apeluje o rozwage

Do DOMU SUSHI w Sopocie, chodzę od 2 lat. Jestem stałym gościem, który nigdy nie słyszał muzyki "rodem z RMF". Czasami korzystam z grupona, i nigdy nie doświadczyłem gorszego traktowania gości!!! Jeśli w stosunku do kelnerki i reszty obsługi był Pan tak opryskliwy jak na tym forum, to sam się dzwię,że Pana nie wyrzucono! Proszę pójść do konkurencji w takim razie, mogę się założyć, że następnym razem wróci Pan do DOMU SUSHI z kwiatami i przeprosinami dla p.Magdy . Pozdrawiam załogę DS w Sopocie , Witold!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

popieram opinię!tez byłam z gruponem i potraktowano mnie jak klienta drugiego gatunku, czekalismy na kelnerkę z 10 minut a potem obsługa bardzo głośno i tak, żebyśmy słyszeli rozmawiała o tym, że zraz przyjdzie duża grupa stalych klientów i chyba będą musieli obecnych wyprosic bo tamci zostawiają kupe kasy - no przykre!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Bardzo dziwna sytuacja. Prosze o przemyślenie jej , tym razem z obiektywnego punktu widzenia. Wykorzystałem mój grupon i byłem bardzo zadowolony !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Proszę nie mylić rzeczowości z opryskliwością.Jak Pan widzi powyżej napisałem że zawsze wcześniej spędzaliśmy czas w DS przyjemnie.Proszę nie atakować mnie tylko dlatego że mam inną opinię niż Pan.Nie był Pan nawet światkiem zdarzenia.Muszę dodać że następna wizyta była bardzo satysfakcjonująca.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

no na pewno karta stałego KLIĘTA potwierdza subiektywną ocenę ;) Polecam słownik
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2